Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat Oluyorum

Emivoz

Öne çıkan mesajlar

said:
go2hell, 11 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
genel anestezi se sorun yokta
local de hiçbişi yaptırmam valla

local anestezi genele göre çoook daha iyi. bi kere aptal bi narkoz kokusu yok üzerinde haftalarca , baygınlık yok, zaten his 0 orda bacağı koparsalar en acı çekıcek şekilde gene hissetmıosun.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

genel anestesi ile ameliyat olmuştum.. (kıl dönmesi) haftalarca baygınlık falan olmadı bende. belki anestesiztim iyiydi bilmiyorum. sadece 1 kere oldum (daha olmaya niyetim yok gerçi.) ertesi güne çok dinç bi şekilde başlamıştım. kusmadım bile ehe..

Ayrıca benim tırnakta çok meyilli, her tırnak kesişimden 3 gün sonra ayak baş parmaklarının köşeleri başliyor sizlamaya, yani 2 dk oturup törpüleyince veya çıkıntıyı kesince birşey olmuyor ama ilerlerse fena oluyor gördüğüm kadarıyla. dikkatli olun derim.. Bende bu törpü işine arkadaşımın tırnağı çekilince başlamıştım. işe yarıyor ama benden küçük bi tavsiye.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

haftalarca baygınlık degıl, ilk uyanıştaki baygınlıgı dıyorum. orda bi virgül eksikliği oldu sanırım.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yıl tırnak batması yüzünden bir operasyon geçirdim ben de. Şuan hala devam ediyor çok feci bir illet. Hiç bişey hissetmiyorsun ama korkuyor işte insan ehe yoksa bidaha giderdim :) Büyük ihtimal ilk ameliyatta geçmeyecek,herkese öyle oluyor ama inşalah geçer tabi. 1 ay kadar rahattım sonra tekrar batmaya başladı. Şuan sol ayak parmağımın sağ tarafı nasıl acıyor anlatamam. Böyle yaşamaya çalışıyoruz

Adamın yapacağı şey tırnaklarının batan fazlalık kısımlarını kesecek. Sonra tırnak yolunu eşeleyecek düzeltecek. Belki dikiş atar,benimki atmamıştı korkuyorum diye :P
Lazerle yapanlar varmış birde,lazer kökten çözüyor diye duymuştum

Operasyon 25 dakka falan sürüyor. Eve gidip uzandığında sızlamaya başlayacak. 3 gün sızlar biraz. 10 gün falan sargılı kalacak. Sonra gideceksin sargıları alacaklar. Benim sargılar ilaçtan dolayı çok feci yapışmıştı. Doktorun özel makası varmış hop diye aldı
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 11 Eylül 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sensible tarafından 11 Eylül 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...