karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kendisi, Çingeneler Zamanı'nın soundtrack'inden duygusal bir parça. Hatta Sezen Aksu'nun coverlayıp Hıdrellez olarak bize sunduğu parça kendisi, ama ben filmdeki versiyonunu arıyorum... Çok güzel kendisi, siz de dinleyin efem...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 harika bi şarkı, filmi henüz izlememiş olsam da bu şarkı bende var, istersen yolliyim ya da upload edeyim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Çok iyi olur...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya buldum ben ama albümün tamamı var, yaramaz herhalde işine ama ben linki vereyim yine de http://www.turkboard.org/viewtopic.php?highlight=ederlezi&t=31980[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar