karpuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şu ana kadar bu film hakkında hiç topic açılmamış olması ne kadar bana ilginç geldiyse de her türlü aramam bana yanıt vermedi. Umarım açılmamıştır. Neyse... Emir Kusturica'nın 1988 yapım filmi. Tam anlamıyla müthiş, etkileyici bir film. İnsanı içine çeken, çok güzel bir senaryosu var. İnsanı derinden etkilemeyi çok iyi bilmiş. Bir hayli beğendim. Tavsiye ediyorum... Yani filmin kurgusu olsun, oyunculuğu olsun, müzikleri olsun o kadar müthiş ki, insan kendini kaybediyor... Bir garip oluyor filmde... Kusturica işini çok iyi yapmış ne diyim... Helal olsun... Bu arada filmin soundtrack'i müthiş, zaten Goran Bregovic'in soundtrack...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 11 Eylül 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: karpuz, 11 Eylül 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Emir Kusturica'nın filmi. İşin içinde bu adam varsa kötü olma ihtimali yok zaten. Saygı duyarım Emir Kusturica'ya.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hala izleyemedim, çok severim emir kusturica'yı, özellikle underground filmi bir başyapıttır bence. en kısa zamanda bulup izlicem. ederlezi bende var bu arada :) dur müzik bölümüne yaziyim.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar