sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar biraz panik halindeyim, babam bişeyi print etmemi istedi. ben bilgisayara format atmıştım 2 ay önce, daha sonra printer'ı yüklemedim. şimdi her yerde arıyorum ama printer cd'sini bulamıyorum. markası HP psc 1350 all-in-one, internetten bi şekilde driver veya installer bulup yüklemem mümkün müdür acaba? teşekkürler.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mümkün arama yap googlede. daha dün iş yerine printeerin driverini kurdum netten bulup.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 googledan bulamamıştım, sanırım bi typo falan yaptım, ama hp'den buldum, teşekkürler :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar