SbNN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 itici bir müzik tarzı.. Dinlemem...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Türkçe underground dinlerim. Kadıköy Merdiven; Sansar, Nimbus, Giyotin(Narkoz Ve Fersah), Despo... İzmir/Bornova; Cash Flow. piyasandan da Fuatı severim. o kadar.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rap isyan müzigidir. Türklerden de tek rapciler de Almanya'dan cikmistir bu sebeple, cünkü bir isyan neslidir Almanya'da yasayan ailelerin cocuklari. Sagopa'ya da Ceza'ya da kafam girsin iki üc söz yazip cup cup müzigin önünde söylemek degildir rap, konusu ve hedefi vardir. Rap sevmem. Ama ona ragmen Karakan'in her sarkisini bilirim, bilgisayarimda da vardir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Rap eskiden isyan müziğiydi.. Zencilere yapılan haksızlıklara karşı kusulan nefret vs vs idi.. Aynı zamanda şöyle karı götürdüm, şöyle uyuşturucu kullandım, şöyle adam vurdum müziğidir(gangsta rap yani) :) Ama gel gelelim ki bu ceza ve benzer denyoların neye isyan ettiğini anlamak mümkün değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 SAgo'ya laf yok. ama ceza için aynı şeyi söyleyemeyeceğim o artık bir çok şeyi hak ediyor[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya tamam.. sagopa kajmere laf yok diyelim... ama ceza onca artizliğne rağmen müziğinden hiç taviz vermedi.. ne kıraçla atışması ne de rock n coke da sahne alması.. eskiden yaptığı işi yapıyo hala.. cezanın yakında albümü çıkacakmış "yerli plaka" diye.. o zaman anlaşılır ceza artık bazı şeyleri hakediyor mu etmiyor mu... ceza sevmem ama bazen de abartıyorlar yani... tanıdığım her bir mc ceza gibi davranır. demek ki kültürün özünde olan bi olay bu.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. [Bu mesaj Sufenta tarafından 08 Eylül 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Her mcnin ceza gibi davranması onun iyi olduğunu göstermez ki? Neyse ben zaten pek türkçe rapten çakmıyorum.. Hepsi saçma geliyor bana.. Şiddetle oldschool hiphop tavsiye ederim ama o ayrı konu tabii...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Skeleton ilk once 2pc oldu cıkan sarkılar gizli olan besteleri 2.si ise sagopa gibi soz yazan kimse yoktur bu da dogru bi tespittir:)[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
android Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 rap bence kötü bişi. ama türkçe rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: LucifeL, 08 Eylül 2005 20:58 tarihinde demiş ki: Skeleton ilk once 2pc oldu cıkan sarkılar gizli olan besteleri 2.si ise sagopa gibi soz yazan kimse yoktur bu da dogru bi tespittir:) öLdüünü tabii ki biLiorm.. Bi çok gizLi bestesi war.. Düşünsene adamın habire best of u cıkıo.. Bi yere kaçıp sürekLi aLbüm yaptığını sööLeyenLer oLuo ama rekLam amacLı.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Slat, 08 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Her mcnin ceza gibi davranması onun iyi olduğunu göstermez ki? Neyse ben zaten pek türkçe rapten çakmıyorum.. Hepsi saçma geliyor bana.. Şiddetle oldschool hiphop tavsiye ederim ama o ayrı konu tabii... ya her mc böyle davranır, ben en iyiyim diye. diğer kimseleri küçük görür.. dissleştiği insanlar felan olsun.. o laftan kastım oydu. mesela fuat bir mc olduğunu iddaa etmiyor.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Tamam yanlış anlamışım :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sagopa'nın klibini yükleyebileceğim bi yer war mı?[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 www.hiphoplife.net e git, üye ol. ordan bulabilirsin.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 türkiyeymiş dünyaymış rap miş.. peh..[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Rap İndeks rap gruplari ve rapperlarin kismen alfabetik indeksi. is bu el emegi, goz nuru entry mp3 indirecek, rap hakkinda bilgi toplayacak suserlara yardimci olmak amaciyla yazilmis olup baska amacla kullanilamaz. # 113 13 & god 2 black 2 strong 2 kings in a cipher 2 live crew 2nd ii none 2pac 2ruff 3rd bass (mc serch, pete nice, richie rich) 3x crazy 3 melancholy gypsys 5ft ward boyz 50 cent 504 boyz 69 boyz 7 notas 7 colores 7a3 7l & esoteric 8-off agallah a a tribe called quest (q-tip, phife dawg, ali) a lighter shade of brown/lsob (dttx, odm) alliance ethnik (k-mel) arrested development aboriginals afu-ra afrika bambaataa & the soulsonic force aesop rock atmosphere (slug, ant) anticon (sole, doseone, odd nosham, jel, why?, passage, the pedestrian) arsonists (q-unique, d-stroy, freestyle, swel boogie, jise one) artifacts (el da sensei, tame one) anti-pop consortium (beans, high priest, m sayyid) alias alias acoustic band afroman above the low aceyalone afrika islam ahmad adeem arabian prince aim ambivalence akinyele another bad creation art official intelligence assasin assassin akhenaton ant banks awol one amg akrobatik abstract rude abstract tribe unique abstraq all city (j mega, greg valentine) all natural (capital d, tone b. nimble) aztlan nation aztlan underground az a+ airborn audio apathy athletic mic league azer bülbül b big punisher black moon (buckshot, dj evil dee, 5ft) blahzay blahzay (pf cuttin', outloud) beastie boys (king ad-rock, mca, mike d) boogie down productions (krs-one, d-nice, scott la rock, dj kenny parker) big l black sheep (mista lawnge, andre "dres" titus) blackjack blackalicious (chief xcel, gift of gab) bone thugs-n-harmony (bizzy bone, flesh-n-bone, krayzie bone, layzie bone, wish bone) brand nubian (sadat x, grand puba) busta rhymes blac monks brother ali big mike bushwick bill brotha lynch hung beanie sigel binary star (senim silla, the anonymous, one man army) blaze big hoss biz markie big dro black rob bush babees (babe-face kaos, y-tee, mister man) boogiemonsters bahamadia black indian bukue one boo yaa tribe born jamericans b-legit boot camp klick (heltah skeltah, cocoa brovaz, originoo gunn clappaz, buckshot, illa noyz) boss busy bee buckshot black eyed peas blade big daddy kane buddha monk black star (mos def, talip kweli) b.g. knocc out & dresta babbletron blueprint blockhead buc 50 buck 65 basehead busdriver big tymers boom bip black panther black market militia beat junkies boom bap project c common cypress hill (b-real, sen dog, dj muggs, eric bobo) crime boss camp lo company flow (mr. lif, el-p, bigg jus) cocoa brovaz/smif-n-wessun (steele, tek) canibus cam'ron cappadonna cannibal ox (vest aire, vordul megilah) c-razy walz cage clouddead (doseone, odd nosdam, why) celph titled copywrite cold crush brothers (grandmaster caz, dj charlie chase, tony tone, easy ed, the almight kg, jdl) compton's most wanted (mc eiht, the unknown dj, chill mc, dj mike t, dj slip) chill rob g candyman chubb rock control machete (fermin iv, pato, toy) chi ali capone-n-noreaga/cnn cormega cella dwellas chino xl chuck d channel live college boys celly cel charli baltimore c murder concentration camp charizma & peanut butter wolf chief kamachi cru cuban link coolio cpo craig mack craig g crucial conflict call o'da wild c-bo clipse (pusha t, malice) chingy classified cunninlynguists cool breeze chali 2na d dj kool herc das efx (skoop, krazy drazyz) delinquent habits (kemo, ives, o.g. style) de la soul (pasemaster mase, posdnuos, trugoy the dove) digital underground (shock g, saafir, money b) dr. dre doseone dayton family (bootleg, shoestring, steve hinkle) delinquents dizzee rascal demon boys domino die fantastischen vier d.i.t.c/diggin' in the crates (big l, fat joe, diamond d, lord finesse, showbiz & ag, omar credle, buckwild) drag-on del the funky homosapien dmx diamond d da youngsta's dilated peoples (dj babu, evidence, rakaa iriscience) dead prez (sticman, m-1) doomsday daddy o disposable heroes of hiphoprisy (michael franti, rono tse) def jef dr. jeckyll & mr. hyde dream warriors dj hollywood dj jazzy jeff & the fresh prince dj honda dj polo dj skribble dj js-1 dj clue dj quik dj kicks dj kool dj krush dj mark the 45 king dj squeeky dj rectangle dj vadim dj format dj shadow dj spinna dj spooky dj babu dj faust dj q-bert dj pooh dj yoda dj z-trip daz "dat nigga daz" dillinger dana dane donald d davy dmx (davy d.) dee dee king double xx posse deltron 3030 (del tha funkee homosapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 züşt. yavaş... [/edit] okudum saol paylaştığın için.. benim için yabancı underground adına ii bi kaynak oldu. madde madde açıkladğın adamların çoğunu linkin parkın reanimation albümündeki featleriye felan tanıyodum. hepsi harbi herifler. yine de türkçe underground derim ben. cash flow olsun, sansar olsun... [signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. [Bu mesaj Sufenta tarafından 10 Eylül 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sufenta tarafından 10 Eylül 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için (Kim lan bu adamlar!! ben tanımam etmem bu adamları diyorsanız) Buradan devam edin.. Çook ayrıntılı bilgiler mevcut... Biz de döktüreceğiz bişiler.. Türkçe rap olayı daha yakın bize, takibi kolay.. Zor olanlara, az tanınanlara el atıcaz imkan olursa, British Rap ile falan başlar akar gideriz sanırım.. Size iyi dinlemeler :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 azer bülbül[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Cash flow- şiddet ve funky yi dinlemeni şiddetle tavsiye ediyorum o zaman.. full albümü www.hiphoplife.net ten bulabilirsin. =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Pessimist styla yeah[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 8 NE Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar