Oom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o exalted yalan büyük ihtimalle yani söylenti çünkü thott da exalted olmayanlar vs screen yollamış çıktıını gösteren baya rare drop yane(bu arada bende baron un kılıcı var 9 rolleyip kazanmıştım :D ) bugün bl de niffer die adamın teki ninjalamış habire yalan sallıo herkes n dedi öle aldım sonra arkadşaına bu benim ilk ve son ninjam çok pardon flaan dedi sallıo adam resmen ninjalamış tauren bide iğren. gözüküo at ın üstünde ve at invisible olabilior ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Stratholme'un scarlet girişindeki 5 tane undead'i farmlıyordum. 120sn içerisinde 1 gold + 20 runecloth + yeşil item + major mana/heal pot düşüyordu. (Yaratıkları mage aoe ile öldürmek 10sn civarı alıyordu. Geri kalan süre instance resetlemek ve ice barrier cooldown'unun tamamlanması için gerekiyordu) 1 saat içerisinde toplam 50g + çantaya sığamayan runeclothlar + 2-3 tane major potion düşürdüğümü biliyorum. Ama malesef geçen haftaki patch ile nerflendi, instanceları farmlayamıyoruz :( Farmlanabilen instance istiyoruz !!! Not: Nerflenmese söylemezdim zaten :) /kiss Shippy [signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion] [Bu mesaj Lith tarafından 09 Eylül 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bana kim bandaj yollıcak şimdi :/[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sonuç olarak , instancelerin nerflenmesinden sonra durum baya kötü. eğer mage'seniz, kesinlikle bi tane healer bulun çat çut aoe. 10-15 dk içinde nakit 1 g + bissürü item geliyo. ya gidip WPL deki ilk fieldı(lvl 50-51 lerin olduğu) ya da SM yi . ama SM işte instance olduğu için sınırlı. über ötesi para geliyo , hele ki WPL de yaparsanız runeclothlardan da deli para geliyo. 450 g daha kastımmı tamamdır benim işim, az kaldı :P[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Rank11 bi adamın 90g a aldıgı epic ata Rank 1 oyuncu binebiliyormu?[signature][hline]Life is cheap, when the bounty is high... lvl 40 Undead Priest EU - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 binds on pickup[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ama rank 11 adam pvpyi bırakıp rank 1 olsa bile bineiliyo diye biiyorum[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bir haftada 2 rank atlanabilirmi?[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 rank 11 olup aldıktan sonra rank 1 olsanda biniyorsun , ama rank 11 olmak da... ayrıca bildiğim kadarıyla haftada 2 rank atlanıyo ama , rank 6 olduktan sonra gece gündüz kassan haftada 1 rank anca alırsın.[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bence para kascana baron ve pvp yap pvp yaparsan çok ii itemlerde alırsın[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 strat. 5 kisi strat'tan deli gibi para kazaniyosun zaten.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende pvp yapıyorum zaten :) okullar açılınca , günde en fazla 1 saat giricem ,onda da AV yapıp çıkarım. şu an 400 g lazım ki kasmam imkansız.. ölürüm yani :p edit: instanceler çok ii para veriyo ama çok zaman lazım , 5 kişi ile. [signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion [Bu mesaj Deacon tarafından 10 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: baaluo, 08 Eylül 2005 18:27 tarihinde demiş ki: isveçli babası süpermarket sahibi 16 yaşında bir çocukcağız bulunur , ilk önce kendisi ile rep kasılıp 'friendly' olunur , daha sonra eBayer oldugu haftada 11k gold çektiği öğrenilir ,'accountunu ver ben sana kasayım sen yokken ' denir kendisine bi kaç insantance dan 3-5 item alinir 2-3 günde = 1k gold , daha sonra 0 dan AV exhalted rep kasilir arkadaşa = 3k gold , köşe dönülür , bitti. ....[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar