Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mount için para kasma yöntemleri...

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

o exalted yalan büyük ihtimalle yani söylenti çünkü thott da exalted olmayanlar vs screen yollamış çıktıını gösteren baya rare drop yane(bu arada bende baron un kılıcı var 9 rolleyip kazanmıştım :D ) bugün bl de niffer die adamın teki ninjalamış habire yalan sallıo herkes n dedi öle aldım sonra arkadşaına bu benim ilk ve son ninjam çok pardon flaan dedi sallıo adam resmen ninjalamış tauren bide iğren. gözüküo at ın üstünde ve at invisible olabilior ...
Sosyal ağlarda paylaş

Stratholme'un scarlet girişindeki 5 tane undead'i farmlıyordum. 120sn içerisinde 1 gold + 20 runecloth + yeşil item + major mana/heal pot düşüyordu. (Yaratıkları mage aoe ile öldürmek 10sn civarı alıyordu. Geri kalan süre instance resetlemek ve ice barrier cooldown'unun tamamlanması için gerekiyordu)
1 saat içerisinde toplam 50g + çantaya sığamayan runeclothlar + 2-3 tane major potion düşürdüğümü biliyorum.
Ama malesef geçen haftaki patch ile nerflendi, instanceları farmlayamıyoruz :(

Farmlanabilen instance istiyoruz !!!

Not: Nerflenmese söylemezdim zaten :)
/kiss Shippy
[signature][hline]Burning Legion: Lith - Level 8 Undead Priest [GrimSoul Legion]

[Bu mesaj Lith tarafından 09 Eylül 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç olarak , instancelerin nerflenmesinden sonra durum baya kötü. eğer mage'seniz, kesinlikle bi tane healer bulun çat çut aoe. 10-15 dk içinde nakit 1 g + bissürü item geliyo. ya gidip WPL deki ilk fieldı(lvl 50-51 lerin olduğu) ya da SM yi . ama SM işte instance olduğu için sınırlı. über ötesi para geliyo , hele ki WPL de yaparsanız runeclothlardan da deli para geliyo. 450 g daha kastımmı tamamdır benim işim, az kaldı :P[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bende pvp yapıyorum zaten :) okullar açılınca , günde en fazla 1 saat giricem ,onda da AV yapıp çıkarım. şu an 400 g lazım ki kasmam imkansız.. ölürüm yani :p

edit: instanceler çok ii para veriyo ama çok zaman lazım , 5 kişi ile.
[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion

[Bu mesaj Deacon tarafından 10 Eylül 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 08 Eylül 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
isveçli babası süpermarket sahibi 16 yaşında bir çocukcağız bulunur ,
ilk önce kendisi ile rep kasılıp 'friendly' olunur , daha sonra eBayer oldugu haftada 11k gold çektiği öğrenilir ,'accountunu ver ben sana kasayım sen yokken ' denir kendisine bi kaç insantance dan 3-5 item alinir 2-3 günde = 1k gold , daha sonra 0 dan AV exhalted rep kasilir arkadaşa = 3k gold , köşe dönülür , bitti.

....[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...