UrZa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Macintosh I-pod nanoyu duyurdu...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 [Bu mesaj UrZa tarafından 08 Eylül 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oha ya adamlar artık düşünce gücüyle çalışan yutkunarak şarkı yükleyenini yapacaklar ipod photom eskidi pöh:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu hakkaten güzelmiş bak. ipod shuffle çok kötü bi aletti, ama bunu çoksevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne özellikleri varmış?? ing bilmeyen arkadaşlara yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 normal ipod photo'nun her özelliğine sahip. doğal olarak daha az hafızası var, 4 GB. yani ipod mini kadar. ama ipod mini'den hem daha küçük, hem de daha ince. ipod mini'nin yarısı kalınlığında ve enlemesine de bir hayli daha küçük. boy olarak yaklaşık aynılar. pil dayanıklılığı yaklaşık 14 saatmiş. yani sonuçta ipod mini ile ipod photo'nun karışımı gibi bir şey. dediğim gibi, daha da küçük. fiyatı da şu anda $200'dan başlıyomuş. fiyatı da gayet makul. bence bi anda herkesin elinde ipod nano görmeye başlicaz. hem güzel hem de ekonomik bi alet çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hızlı şarj olayı güzelmiş.. 1.5 saatte bataryanın %80'ini dolduruyor..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Isikta kendi kendini temizliyor mu bu? Nano ya.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=134904 ipod flea nın üstüne tanımam[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hehe Zaugna, bende i-pod flea'yı yazacaktım. :D[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya dehşet birşey...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 It plays for up to 14 hours between battery charges oha o ıncecık şey nası 14 saat + 1000 şarkı kapasiteli anlamadım. Cidden yazılan şeyler doğruysa alınır ...[signature][hline]deeper mikrop.gen.tr I'll bé riqht back msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Creative de zen neeon'u duyurdu. Aynı klasmandalar mı bilmiyorum ama.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ipod nano bence kesinlikle zeeon'dan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 20-40 $ daha verip 4 GB ipod mini yerine bunun 4 GB olanından almak daha mantıklı. Hem daha küçük, renkli ekranlı, vs... (eğer Türkiye'ye gelince fiyatı sabit kalırsa) iPod miniler yok artık apple'ın sitesinde neden ?? [Bu mesaj flyblast tarafından 08 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 var var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sony nw-hd3 var, ipod miniden 1 boy daha ufak bir şey, 20gb kapasiteli ve 30saate kadar aralıksız çalışaibliyor hangi ipod nanodan bahsediyorsunuz allah aşkına...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ipod taraftarıyım ama arkadaş boy konusunda haklıymış :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 konu yu saptirmayalim ama o sonyde ipod miniden daha kalin ki artik ipod mini yerine nano geldi oda piyasadaki diger mp3lerden kucuk (mini den %62 daha az hacmi var) ve iTunes gibi bi artisi var digerlerinde olmayan[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehehu bu nano süper bişey ya, şimdi başka resim varmı diye google imageslerde arattım çok enteresan şeyler cıktı =). [spo1=resimler][/spo] 2. ve 3. çok hoş. işin diğer bi enteresan kısmı, ipod nano diye aratınca bunlardan başka ipodla ilgili bi resim çıkmıyo..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b]SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 itunes + mı sayılıyor? ben onun çok sorun cıkarttıgına dair bir şeyler duymuştum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 i-tunes u ilk defa kullanıosan şarkı yüklemek işkence :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Apple ın sitesinde böyle gözüküyor ??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o düşerse kırılır be[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 itunes gerek ses cikisi olsun gerek playlist duzenlemesi ve ipodla entegre olmasi olsun gayet basarili bi programdir. bunun karsiliginda reviewlerde sonynin sonicstageine kufreden insanlara rastlayabilirsiniz ki zaten sony de artik sonicstagei birakti itunesu ipod kullananlara sorun gayet basarili[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar