Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I-pod da dur durak yok....

UrZa

Öne çıkan mesajlar

Macintosh I-pod nanoyu duyurdu...[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7

[Bu mesaj UrZa tarafından 08 Eylül 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

normal ipod photo'nun her özelliğine sahip. doğal olarak daha az hafızası var, 4 GB. yani ipod mini kadar. ama ipod mini'den hem daha küçük, hem de daha ince.

ipod mini'nin yarısı kalınlığında ve enlemesine de bir hayli daha küçük. boy olarak yaklaşık aynılar.

pil dayanıklılığı yaklaşık 14 saatmiş. yani sonuçta ipod mini ile ipod photo'nun karışımı gibi bir şey. dediğim gibi, daha da küçük. fiyatı da şu anda $200'dan başlıyomuş. fiyatı da gayet makul. bence bi anda herkesin elinde ipod nano görmeye başlicaz. hem güzel hem de ekonomik bi alet çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=134904

ipod flea nın üstüne tanımam[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

20-40 $ daha verip 4 GB ipod mini yerine bunun 4 GB olanından almak daha mantıklı. Hem daha küçük, renkli ekranlı, vs... (eğer Türkiye'ye gelince fiyatı sabit kalırsa)

iPod miniler yok artık apple'ın sitesinde neden ??

[Bu mesaj flyblast tarafından 08 Eylül 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sony nw-hd3 var, ipod miniden 1 boy daha ufak bir şey, 20gb kapasiteli ve 30saate kadar aralıksız çalışaibliyor

hangi ipod nanodan bahsediyorsunuz allah aşkına...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

ehehu bu nano süper bişey ya, şimdi başka resim varmı diye google imageslerde arattım çok enteresan şeyler cıktı =).

[spo1=resimler]

[/spo]

2. ve 3. çok hoş.
işin diğer bi enteresan kısmı, ipod nano diye aratınca bunlardan başka ipodla ilgili bi resim çıkmıyo..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
SATILIK LAPTOP[/b]

Sosyal ağlarda paylaş

itunes + mı sayılıyor?

ben onun çok sorun cıkarttıgına dair bir şeyler duymuştum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

itunes gerek ses cikisi olsun gerek playlist duzenlemesi ve ipodla entegre olmasi olsun gayet basarili bi programdir.

bunun karsiliginda reviewlerde sonynin sonicstageine kufreden insanlara rastlayabilirsiniz ki zaten sony de artik sonicstagei birakti

itunesu ipod kullananlara sorun gayet basarili[signature][hline] sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...