Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Vizyonamı yazsam burayamı yazsam diye baya düşündüm, buraya yaziim dedim.Sinemaya yeni geldi. Mutlaka izleyin. Motor seslerini hala duyuyorum :) filmden bir iki araba örnek veriim 1970 Dodge Hemi Challenger (American Muscle :)) Mitsubishi Spyder Nissan Skyline....[hline]Zegna, 13 July 2003 16:28 tarihinde demiş ki: yaz okuluna kafam gırsın Ben Diyorum ki: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bence Tamamen Abartılmıs bir Film Tamam Film 1 inci filme gore konu olarak en azından daha duzgun ama abukluklar var en buyuk goze carpan ise bir evo ya polis arabasinin dip dipe gitmesi tamam amerikan otoban polislerinin arabalarının modifiyeli oldugu hatta bazı araclarda nos oldugu bilinen birsey ama sen nasıl 1.5-2 ton luk bi polis arabasıyla modifiyeli hatta nos olan bi evo ile dipdipe gidiyorsun film bana bekledigim araba heyecanını veremedi film guzel ama arabaları oldugundan cok daha fazla abartıp gercekligini bozmuslar filmin ve buda buyuk bir - benim icin arabalar 1 deki tadı kaybetmis(abartılarak seslere bayılmadım da degil yani oluyodum goruntuler guzel ses guzel ama asiri abartmislar bea....)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ya film guzeldi dedigim gibi en azindan biraz konusu vardi ama feci abartilmis yani siz benden daha cok bilgilisiniz araba konusunda siz dusunun artık cogu seyi filmdir diyip gectim ama 1inci filmdeki kadar heyecanlandırmadı beni araba sahnelerinin cogu[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar