SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Arkadaşlar dün oyunum geldi büyük bi hevesle kurdum neyse albion sarc.ranger açtım Campacorentin forestmi öle bir yerdeyim böyle bi kule var etrafın merchantlar var oyunun arayüzünü fln çözdüm demin ama yardıma ihtiyacım var(item para savaşlar vs vs...)Yardımcı olursanız sevinirim isim:Khaldun icq:114010711 Saygılar..(server kay)[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 oyundaki adın nedir?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: SouLForGeD, 18 July 2003 12:49 tarihinde demiş ki: Yardımcı olursanız sevinirim isim:Khaldun Saygılar..(server kay)[hline] [hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer [Bu mesaj thanatos tarafından 18 July 2003 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 pardon uykusuzluk işte sabah 5te yattım 9da kalktım kusura bakmayın[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 :) Xayder cok zengin bi arkadaşımızdır her turlu item alabilirsiniz[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sarc. ranger?[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 scout işte.. ezmeyin n00bileri pls :)[hline]Konhart 50 necro abl exal mosqi 43 infil alb exal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar