LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arkadaşlar bu sene Üniversiteye başlıyorum ama nasıl ortam yapacağım ki? Lise ile Üniversite çok değişikmiş galiba![signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu ne biçim soru ya oha..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 liseye mi basliyosun universiteye mi belli degil[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 08 Eylül 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 harbiden bu nasi soru yaw.hic baslamasaydin keske.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Allam ya böle tipleride üni ye alıyolar işte,aç bi sözlükten üniversitenin anlamına bak[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1 kilo portakalı ve 0.75 mol NH6 karıştırıp elde ettiğin maddeyi düz bir aynanın üzerinden bırakıosun ve madde aynayı boyca kaplayıp ya da tamamen deyip geçtikten sonra bir görüntü oluşacak.İşte o görüntü Üniversitede nasıl bir ortam olduğunu neler yapman gerektiğini söyleyecek. (Kaynak:Zambriyofajik Tepkimelerin Zamzurik birleşimi)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: _Mordrac_, 08 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: liseye mi basliyosun universiteye mi belli degil bencede[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 +1[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 neyini anlamadınız çok ilginçsiniz. lisede okumuş bitirmiş arasında büyük fark olduğunu keşfetmiş. said: LordOfBlood, 08 Eylül 2005 18:28 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar bu sene Üniversiteye başlıyorum ama nasıl ortam yapacağım ki? Lise ile Üniversite çok değişikmiş galiba! [signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yavv adam bişi yazmış gaf yapmışş bu kadar üstüne gitmeyelim=)olabilir..baska yerlerdede ben liseye baslıorum nasıl ortam yapıcam diye konu açmıslar buda oyle yapmıs ama aradaki farkı anlamamıs.biri lise biri üni=)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ortam yapma. okumaya gidiyosun sen oraya. diyeyim de vicdan azabı çeksin[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok üstüne gitmişsiniz bea çocuğun... belli ki kortukmuşlar çocuğun gözünü[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Şimdi hocam gidip kendine şöyle güzelce bir açık renkli son moda kotlardan alıyorsun(düşük belli tercih edilmesi lazım).ARdından saçları hafiften uzatıp arkaya doğru tarayarak jöleliyorsun,üstünede şöyle terchien Tommy Hilfiger bir gömlek alıyorsun.Son aşama ise ayakkabı olarak bir pradadır.ARtık ortam yapmana gerek yok,zaten ortamın en kalifiye adamlarından oldun.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: RamsesII, 10 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: Şimdi hocam gidip kendine şöyle güzelce bir açık renkli son moda kotlardan alıyorsun(düşük belli tercih edilmesi lazım).ARdından saçları hafiften uzatıp arkaya doğru tarayarak jöleliyorsun,üstünede şöyle terchien Tommy Hilfiger bir gömlek alıyorsun. ahanda abi 2 gün içinde aynısını yaptım... nası bildin :-P müneccim fln mısın???[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ban San O Biz Siz Ortam[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: RamsesII, 10 Eylül 2005 12:33 tarihinde demiş ki: Şimdi hocam gidip kendine şöyle güzelce bir açık renkli son moda kotlardan alıyorsun(düşük belli tercih edilmesi lazım).ARdından saçları hafiften uzatıp arkaya doğru tarayarak jöleliyorsun,üstünede şöyle terchien Tommy Hilfiger bir gömlek alıyorsun.Son aşama ise ayakkabı olarak bir pradadır.ARtık ortam yapmana gerek yok,zaten ortamın en kalifiye adamlarından oldun. abi yarıldım süper :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ahaha arkadaşın aradığı sorunun cevabını ramses vermiş işte :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ramses +1[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu kılıkla ortamlara akabilirsin artık..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar