Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiyede uo oynanacak guzel bi serwer yokmu?

fighter3

Öne çıkan mesajlar

arkadım uo scripting bölümüne gidiosun, oradna free serverlar ve uo ila alakalı siteler kısmına griosun adam gibi gördügü ününü duydugun güzel bi servera gelip oynuosun, 5635634 kere sorulmuş bi soruyu gene v eyanlış yere açarak sorup sinirimi bozmuyorsun oke?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fighter3, 10 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Sinirler kontrol edildiginde guc ,edilemediginde acizliktir dostum

oldu be bab the kenk of the bab of yaş kaç bab of he bab of ? sen de o kenk of the bab of naber bab babbbbbbbbbbbbbbbbb diye gezen tiplerdensin galiba[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam buranın adıı Oyunlar / Bilgisayar Oyunları diye geçiyo pardon ama Reklam bölümü diye ebidik gubidik saçma sapandirik topicler vede reklam içerikli konular açmayın burda millet oyun release lerini yeni çıkacak olanları patchlerı falan fişmanları tartışıyo yardımlaşıyo duyum alıyo haber veriyo Lütfen ama lütfen başka forumlarla karıştırmayın .. bura pati .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...