fighter3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yaw eskiden beridir nebulada tabiri caizse oynamaya calısıyoruz ya bakıma alınır ya coker soyle adamakıllı oynayabileceğimiz 1000 kisilik kaliteli bi serwer ne zaman kurulur acaba hadi burda yok siz sevgili paticik uyeleri yurtdısında varmı bole kalıtelı bi serwer?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadım uo scripting bölümüne gidiosun, oradna free serverlar ve uo ila alakalı siteler kısmına griosun adam gibi gördügü ününü duydugun güzel bi servera gelip oynuosun, 5635634 kere sorulmuş bi soruyu gene v eyanlış yere açarak sorup sinirimi bozmuyorsun oke?[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fighter3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sinirler kontrol edildiginde guc ,edilemediginde acizliktir dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 türkiyede güzel server zor en iisi osi ye gir[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 War ama bizim evde :D[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayır 1000 kişilik bide :D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: fighter3, 10 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Sinirler kontrol edildiginde guc ,edilemediginde acizliktir dostum oldu be bab the kenk of the bab of yaş kaç bab of he bab of ? sen de o kenk of the bab of naber bab babbbbbbbbbbbbbbbbb diye gezen tiplerdensin galiba[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nindemor açılcak yakında.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Hocam buranın adıı Oyunlar / Bilgisayar Oyunları diye geçiyo pardon ama Reklam bölümü diye ebidik gubidik saçma sapandirik topicler vede reklam içerikli konular açmayın burda millet oyun release lerini yeni çıkacak olanları patchlerı falan fişmanları tartışıyo yardımlaşıyo duyum alıyo haber veriyo Lütfen ama lütfen başka forumlarla karıştırmayın .. bura pati .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar