rallici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=?][/spo][Bu mesaj KaKsi tarafından 10 Eylül 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Oyunda oluşan bir hatadır. Bunu Türklerle yorumlamak nasıl bir mantık çözemedim?[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 lol ancak bu kadar saçma bir konu olabilirdi..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu hatayı bana da verıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 açık konuşayım bu türkleri oyundan kovdukları anlamına gelmiyor[signature][hline]nick:kERiMe server:diez lvl:5x clan:yok np:yok denecek kadar az class:buffer/healer nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 abi bu ne yaa :D koptum yemin ederim.karakter seçilemio hatasından bırakın oyundan kovulmayı türklerle bağdaştırma başarısı göstermiş arkadaş..alkışlıyorum saygıyla..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu hata düzeliyomu bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ewt beklersen düzelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rallici Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HuMaNZ, 10 Eylül 2005 17:43 tarihinde demiş ki: ewt beklersen düzelio karakter seçilemiyo yazısındamı beklemem gerek ve me kadar beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 diğer serverlardan girmeyi dene..aynı hata devam ediyosa yapılcak tek şey beklemektir..ne kadar beklemen gerekir bilmiyorum ama..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 böyle her şeyi türklükle bagdastırmayın ama.Her hatada da topic acılmaz. / yapıcagın tek şey beklemek yada S2 den aynı charla yada yan charla girmeyi denemektir.[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez [Bu mesaj ShadowFax tarafından 10 Eylül 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :D türkleri oyundan kovarlarsa bu adamlar aç kalır yahuu :D[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = o da neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1de Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hakkaten yaws beyler ben yeni char acamıom mesela ? bi de beramusa girmio ne yapcas yawssss?[signature][hline]6* OSMANLI blademaster bu ne yaw beramusa gıremıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar