Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Artık uo bölümünede yapılsa hiç fena olmuyacak hani. bi bilsek kim nerde oynuo karakteri ne pvp cimi pvm cimi falanda filanda ( hem europada oynamıo kimse bohuu millet atl pingleri dusunce ucuo atl e )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Eur.'da oynanıyor da Karakedi ile konuşmak lazım bu olayı. Şimdi ofisten doktora oradan da eve geldim. Yarın sabah konuşurum. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 atlanticdeyiz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 600 ping bi bendemi var atl ya alala da neyse konuyu sapıtmayalım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 evet hiç fena olmaz bence de[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 203-250 png[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bendede 500 evet aodaki gibi shard karakter olayı falan burayada konsun[hline] "yukarı bak ve "neeexxt!" de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 veya daoctaki gibi[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bakın ben imzama ekledim, henüz üstünde çalışmadığım charları eklemedim :) ama sanırım bu iyi bir fikir, osi'de hangi charın sahibi olduğumuzu, hangi shardda olduğunu yazabiliriz imzaya, tabi sadece fikir yani... böylelikle birbirimizi daha kolay tanırız, ne dersiniz?[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Herkese Günaydın, İstediklerinizi yazalım bende sadece Atlantic Shard'ındaki karakterlerimle sınırlandıracağım. 1nci Hesap'tan; * Kumadam (Liche) Moonglow - Felluca * Sage Kumadam (Paladin) Trinsic/Moonglow - Trammel * Neverlander (Cleric) Moonglow - Felluca/Trammel * Aaron L'drowe (Dark Elf) Yew - Felluca * G'ok Tug (Orc) Yew - Felluca 2nci Hesaptan; * Tarum (Paladin) Moonglow - Trammel * Cindy (Craftswomen) Moonglow - Trammel * Xen (Druid) Moonglow - Felluca * Mephisto (Asassin/Alchemist) Moonglow - Felluca * Nibenay (Mage/Bard) Moonglow - Felluca 3ncü hesaptan; * Aaron Rowe (Fencer/Bard) Moonglow - Felluca * Sage Kumadam (Healer Mage) Moonglow - Felluca Bu üç account'da Great Lakes, Europa ve Drachenfalls'da da zamanında geliştirdiğim karakterler var ama şu anda pinglerin bana oynamama izin verdiği tek yer sadece Atlantic. Ölümsüz kalın Kumadam of Moonglow Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 19 July 2003 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar