kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya byler napmıslar magelere yaa.500 dameg düşülürmü yaa insaf.2vurdugum ash night lara simdi kacıyorum kesmek için.oyunun icene b..nu cıkarmıslar yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Allahtan rahmet KO oyuncularından sabır diliyorum.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu cevap 1092318 kez yazıldı ama bide ben yazam ke de staff lar çalışmıyor ve bu bug dan olan bir olay yakında düzeltirler [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 10 Eylül 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gelde bu gm lere işkence yapma :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Diezde 60 mage 51 wariorla takas edilir,ben warior vericem siz mage yani icabında,para takviyeside yaparız. NAhaha çok leş yiyiciyim :D *ortamdan kar etmeye çalışır* Çok deli vuruyor wariorlar,of pis valla daha bu lvlde dehşet yani o derece :-)[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aynen öyle mageryler tamamen bitmiş durumda deahtlı zombilerin 6 7 tanesini bi alanla indirirken şimdi ise 2 tane bi zor yeti yo bazen 3 yü atiyorum ko da 35 1 çekiyodum ke 40 ım ama 2 3 anca yetiyo :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aga hep düzeltirler aynı laf.ama bi kımıldama yok.gec sen o işleri kandırmaca.asasinler kebab tabi +8sard 101 atack var.yuhh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Buzi, 10 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Diezde 60 mage 51 wariorla takas edilir,ben warior vericem siz mage yani icabında,para takviyeside yaparız. NAhaha çok leş yiyiciyim :D *ortamdan kar etmeye çalışır* Çok deli vuruyor wariorlar,of pis valla daha bu lvlde dehşet yani o derece :-) :lol::lol: warriorlar pro yapamıyo :D ben size 51 rogue verem :D lvl 60 mage karşılığında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yarın meteor atmaya baslarkende dersin bunebe mage lerin yanına gidene kadar ölüyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Olurmu babacım,warior iyidir,rogude para derdi falan,silahısı zırhısıyla vericez işte,maksat arkadaşlarımızın işi görülsün,kendimi düşünüyosam dasdsfewf[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 tabi canım.sen melek gibisin zaten :lol: hiç kendini düşünürmüsün:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 önceden daha ii wuruoduk şimdi daha ezik wuruoz + önceden staff ın yıpranması we tamir edilmesi söz konusu diil di şimdi ise çatır çutur kırılıo bile[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolarTes Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Listed below are all the confirmed bugs that appear in the Knight Empire update: turkce mealı bugların hepsı asagıda lıstelenmıstır ........ Meteor Shower + Nova do the same damage + have same animation. Attack Damage is same no matter what staff you use. Very little difference in damage if using staff compared to not using staff.yanı bu bug olup duzeltılecektır...baska turlusu dusunulemezdı zaten :) hadı gozumuz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SpeCial_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 walla en iyisi asasinlere olmuş sanıırm picaklarımın attack power ı yükselmiş +7/70 shard 90 dı 92 olmuş..bide +7 chtın set wardı 8 defans fazladan gelmiş 850 defansım wardı 858 olmuş :D:D:D[signature][hline]Nick : SpeCial Clan : UPRISING Job : asasian (Pıçakcı) LvL : 6x NP : 105xxx Server: Diez (human) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolarTes Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 butun buglar magelerı bulmus :Pbeklıyecez o gunden berıdır sadece gırıp abyss kırıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar