McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ya baba nedir bu serverden cektigimiz ya hıh ne olacak bu serverin haliii buna ne yapabiliriz beraber düşünelim savaslar yalan colony zone yalan oyun yalan dünya yalan yalan oldu yalannnnnnnnnnnnnn[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 pfff[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yar buna bir çareeeeeeeeeeeee ne yapabiliriz bi düşünün baqalım parlak fikirler varmı?[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 LUPİN 2 karşımızda :D[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya abicim ayar olmamak elde değil abartısız 3 saatdir deniyorum giremiyorum Failed Loggin Ares XX, Bu char kullanılıyo dc edimmi etmimmi?? bak edersem karısmam yok daha neler :D kafayı çizdim itemlarım gitti onu daha solemedim ühü ühüüüüüüüü :([signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BADDAL, 10 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: LUPİN 2 karşımızda :D baddal'ın ta kendisi [signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: McsE, 10 Eylül 2005 21:02 tarihinde demiş ki: ya abicim ayar olmamak elde değil abartısız 3 saatdir deniyorum giremiyorum Failed Loggin Ares XX, Bu char kullanılıyo dc edimmi etmimmi?? bak edersem karısmam yok daha neler :D kafayı çizdim itemlarım gitti onu daha solemedim ühü ühüüüüüüüü :( tmm kardeş sakin ol bi bardak su iç düzelmessen bi bardak daha al kafandan aşaı dök şu anda serverlar Offline düzelir az sabret[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aware delimisin ya ben lupin gibi her oyuna giremediğim de topic mi açıyorum :tdown: :tdown:[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bak ShadowFax vermiş linki http://www.knightempire.com/server/stats.phpne zaman online olursa girersin servera ;)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bak ben yeniyim baddalı felan tanımıyorum haberinis olsun :)[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: McsE, 10 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bak ben yeniyim baddalı felan tanımıyorum haberinis olsun :) tanıştırayım bu baddal forumdaki en ufak hatayı affetmez :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: McsE, 10 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bak ben yeniyim baddalı felan tanımıyorum haberinis olsun :) sende tanırsın yakında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Aware3, 10 Eylül 2005 21:04 tarihinde demiş ki: bak ShadowFax vermiş linki http://www.knightempire.com/server/stats.phpne zaman online olursa girersin servera ;) AWARE bu gırgırına bi site deil dimi gerçek hepsi[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ne biliim shadowfax a sor :)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 girdim allahıma girdim ben grdim yan pc de arkadas giremiyo kafayı çizdi :D:D:D bende ona gülüyom[signature][hline]FeeL OuR PoWeR! cHooSe YouR DeSTiNy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gırgır için topic mi aççam?[signature][hline]Nick : Oosjo_ Clan : UPRISING Job : Blade Master LvL : 6x NP : 25xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar