Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 birisi hotmailini verebilirmi ona resim gönderip oda buraya koysa yada bana şimdi açiklayabilir farketmez hotmail ini söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [email protected] :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=resim bu][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet beyler bu resim ne anlama geliyor anlamadım her girişimde bu resim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [spo1=Burda][/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 artik yeni sorun bu yazi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bu sorun herkeste var orda bu hesap kullanılıyor dc etmek istermisiniz diyor halbuki hesabın kullanıldığı yok bu hatada dier hatalar gibi KE yüzünden var :hrr:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: Yakında olacak .... Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hesap kullanımda oyundan düşürmek istermisiniz diyo He Yo he ye basarsanda pek bişi değişceğini sanmıyorum. Serverlar kapalı su anda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Bu hata KE yüzünden felan yok KO dada vardı ama soru cıkmıyordu. 2 kere login olmayı denediğinde dc ediyordu. Ne güzel adamlar bunu eklemiş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar