Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 konu başlığında da yazdığım gibi benim koyduğum itemler diil ama serverdaki itemlerde Error: Null string :110213 gibi bir hata veriyor. Bu hata itemlere bir defa tıkladığımda oluyor ve mesela kapıya tıkladığımda door yazacağına error null string (o kapının id si) filan yazıyor. Soru: bu error 55i ilk kurulduğunda varmı.Varsa nasıl giderebilirim? yoksa benim daha sonradan eklediğim scriptlerden olabilirmi?
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: Aborjin, 01 Şubat 2003 16:17 tarihinde demiş ki: konu başlığında da yazdığım gibi benim koyduğum itemler diil ama serverdaki itemlerde Error: Null string :110213 gibi bir hata veriyor. Bu hata itemlere bir defa tıkladığımda oluyor ve mesela kapıya tıkladığımda door yazacağına error null string (o kapının id si) filan yazıyor. Soru: bu error 55i ilk kurulduğunda varmı.Varsa nasıl giderebilirim? yoksa benim daha sonradan eklediğim scriptlerden olabilirmi? Yanılmıyorsam 55i ilk kurulduğunda böyle bir sorun yok.Muhtemelen sonradan eklediğiniz scriptlerden olmuştur.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bazi item ve npc ler sunucuda error : xxx die gozukur erorleri worldsave den ıdlerını bulup silebilirsiniz.[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 evet.bende yeniden bi kurdumda yok.Uffffff yav iki gündür kontrol ediyorum böyle bir hatayı verebilecek script yok bulamıyorum kafayı yiyecem.Çok emek verdim vermesem kaldırıp tekrar kurcam ama yapmak yine 2 3 haftamı alır *efkar basar* *bi sigara yakar* *yan yatar*yan gelir*
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sılmeseydın cozumu vardı aslında[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Yahu zaten sorun o.Sunucuda verse hatayı sorun diil ama bu her iteme tek tıklayınca veriyor.Çatıya tıklıyorsun her karede error nul string felan filan diyor.Yani hatayı oyunda veriyor.Serverın orijinalindeki itemlerde hata veriyor ve tek tıklayınca sunucuya bakıyorum orda hiçbi hata veya başka bişiy yazmıyor herşey normal görünüyor?????
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yahu madem biliyorsun çözümü ne diye söölemiyon be canım kardeşim kanser olduk burda,narin yerlerimiz terliyor hatayı bulucaz diye :)
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyytttttttttttt hay akılsız başım hay.Yav bende 300g vardı client diye değişmiştim adını 203 zannediyom nerden çıktı bu hata diye iki gündür kafayı kırdım yav uheueheuheu sağolun
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 slayer soledi bile :)[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336
WildGenie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 sphere 55i kullandığından emin misin ?
Öne çıkan mesajlar