Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 50mb'ye kimkabul etcek ki sponsorluğusorması ayıp? Frihost reklamsız 250mb alan veriyor kaliteli ve hızlı hemde bedava :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Tcpip, 27 Ağustos 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Tasarımdan sonra bide su hosting işine de el atayım dedim ve basladım. Uygun bir alan ve band alarak girdim bu işe. Şimdi ilk once reklam yapmak lazım mış. Tabi ne kadar reklam okadar ekmek meselesi. Ekmekte gözümüz yok maksat alanımız bos durmasın 300 gb bandım var soyle 10-15 siteye sponsor olayım dedim. Varsa boyle bi kaç projesi olan yada alanım olsun projeyi yaparım diyen. 50 mb alan 5 gb transfer php mysql ayrıca onlarca hazır script cPanel özellikleri ile sponsor olacam. karsılıgında sitede güzel bi yere Sponsor Chaos Design & Hosting yazısını isticem okadar. milletin gusel projelerine cokucen dimi cakal seni :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evt cokucem hepsine :-) mesela şimdiden itiraf.com a coktum www.chaos.gen.tr/itirafet asdasd[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ne mutlu sana umarim basarili olursun :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kendi itiraflarımı yayımlarım artık :) saka bi yana kimseden iyi proje gelmedi kendi projelerime kasıyorum artık :)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende onu demek istiyorum kurumsalligini kanitlaman lazimki millet senin kodlara tecavuz etmiyecegine inansin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bi forum projem var yakında oyle buyuk bişey olmıcak zaten arklar arasında.. yardımcı olabilirsen stifler cok memnun olcak :)[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 stifmeister nickin cok komedi american pastasi ahaha :) harika bana sulanmaya calsima ha![signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cinsiyete gore degişir ... kızsan neden olmasın ben stifler the stifmeister :D:D[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abicim benim forum işi tamam bana bi alan ayarlama imkanın varmı.. gerçi domainimde yok bide subdomain?? bandwith de yemem atarsın beni koşeye...[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @stifmeister foruma sponsor olucagını sanmam hele arkadaşların arasındaki bir foruma ne hit alıcak ki?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hocam acıkcası zaten oyle cok alan gerekmiyoki.. ben sadece yardım istiyorum okadar...[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bedava host çok fazla onlara kur yani ben tcpip adına cevap vermiş oluyom yine kendisi bilir ama vermez gibime geliyo[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 virmem :) freebb.com flm var oralara kur daha yararlı olur hepimiz için.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 doğru tahmin etmişim :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 template hack fln vardı birsürü ya neyse sen bilirsin hocam .. saol genede[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :D 20 $ nerden cıktı sponsor oluodun[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 20$ ben diorum aylik sinirsiz alan be reklam yapmayacam :) okadar adi deiliz :) ilgileniorsan p.m atarsiniz buarada tcip senle bir kac projem olabilir ortak calisma ornek bana p.mden Aol veya Icq veya Msn addresini atabilirsen tartisabiliriz tabi istiorsan :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 İşte bilinçli paticik kullanıcısı.. :tebrikz:[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tskr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Alis, 29 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki: tskr :) umm selam bbk tanışalımmı :P:P[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hayir karalama bolumunde okursan neden hayir dedigimi anlarsin fistik :) [spo1=Tikla ve Gor] http://forum.paticik.com/view.php?id=139511[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 * stifmeister sırıtarak gider * :D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 asp desteğimiz yok (suan için) php. domain sahibi iseniz yada alacaksanız gelin görüşelim. kişisel msn : [email protected] Şekil msn : [email protected][signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar