Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende sponsor olcam :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50mb'ye kimkabul etcek ki sponsorluğusorması ayıp?

Frihost reklamsız 250mb alan veriyor kaliteli ve hızlı hemde bedava :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin
Siz Hayatı Değiştirin
Mesaj tarihi:
said:
Tcpip, 27 Ağustos 2005 21:39 tarihinde demiş ki:
Tasarımdan sonra bide su hosting işine de el atayım dedim ve basladım. Uygun bir alan ve band alarak girdim bu işe.

Şimdi ilk once reklam yapmak lazım mış. Tabi ne kadar reklam okadar ekmek meselesi.

Ekmekte gözümüz yok maksat alanımız bos durmasın 300 gb bandım var soyle 10-15 siteye sponsor olayım dedim.

Varsa boyle bi kaç projesi olan yada alanım olsun projeyi yaparım diyen.

50 mb alan
5 gb transfer
php mysql
ayrıca onlarca hazır script
cPanel

özellikleri ile sponsor olacam.

karsılıgında sitede güzel bi yere
Sponsor Chaos Design & Hosting

yazısını isticem okadar.
milletin gusel projelerine cokucen dimi cakal seni :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma
DEPRESSION
Mesaj tarihi:
stifmeister nickin cok komedi american pastasi ahaha :) harika bana sulanmaya calsima ha![signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
abicim benim forum işi tamam bana bi alan ayarlama imkanın varmı.. gerçi domainimde yok bide subdomain??
bandwith de yemem atarsın beni koşeye...[signature][hline]Stifler is here
Mesaj tarihi:
@stifmeister

foruma sponsor olucagını sanmam hele arkadaşların arasındaki bir foruma ne hit alıcak ki?[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ultima Rlz!...
Mesaj tarihi:
bedava host çok fazla onlara kur yani ben tcpip adına cevap vermiş oluyom yine kendisi bilir ama vermez gibime geliyo[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Ultima Rlz!...
Mesaj tarihi:
:D 20 $ nerden cıktı sponsor oluodun[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
20$ ben diorum aylik sinirsiz alan be reklam yapmayacam :) okadar adi deiliz :) ilgileniorsan p.m atarsiniz buarada tcip senle bir kac projem olabilir ortak calisma ornek bana p.mden Aol veya Icq veya Msn addresini atabilirsen tartisabiliriz tabi istiorsan :)[signature][hline]Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 29 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
tskr :)

umm selam bbk tanışalımmı :P:P[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...