Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tasarımdan sonra bide su hosting işine de el atayım dedim ve basladım. Uygun bir alan ve band alarak girdim bu işe. Şimdi ilk once reklam yapmak lazım mış. Tabi ne kadar reklam okadar ekmek meselesi. Ekmekte gözümüz yok maksat alanımız bos durmasın 300 gb bandım var soyle 10-15 siteye sponsor olayım dedim. Varsa boyle bi kaç projesi olan yada alanım olsun projeyi yaparım diyen. 50 mb alan 5 gb transfer php mysql ayrıca onlarca hazır script cPanel özellikleri ile sponsor olacam. karsılıgında sitede güzel bi yere Sponsor Chaos Design & Hosting yazısını isticem okadar.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şu anki sayfan güzel, müzik de iyi. ;) başarılar dilerim.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Başarılar.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Template kullanırım ama en kralını :) çok teşekkürler.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bw'i bol mu buldun ne yaptın : )[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fazla gelen olmadı elimde bolca var valla. neyse kendi projelerimi yapayım bari. :)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu şekilde sponsor olayım gibisinden iyi niyetli yaklaşımlara gelse gelse UO'cular geliyor ki onlarında genelde adamın ömrünü yiyip bitirmekten başka bir fonksiyonları olmuyor. O yüzden en güzeli bir yandan hizmetini verirken, diğer yandan da dediğin gibi kendi projelerin için kullanıp kendi kendinin reklamını yapman. Diğer türlü olaydan bu anlattığım olaydan bana gına gelmiş durumda :)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Başarılar dilerim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sayfa açılmadı firefoxta iede denedim gene açılmadı neyse önceden girmiştim template monsterda olan bi template vardı sanırsam umarım başka yerlerden indirip kullanmıyorsundur çünkü site belirli seviyeye gelince adamlar senden lisans istiyor yoksa seni dava ediyor para alıyorlar haberin olsun diye bilgilendireyim ilerde başın yanmasın neyse çok iyi bi hizmet aslında kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gerektigi sürece direk templatemonster dan indiriyorum.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hayirli olsun hosgeldin aramiza[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fiyatlarin biraz yuksek :) ama bulabilirsin :) ben ornek 20$ sinirsiz hersey veriorum.. :) aylik ama..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Herşeyi sınırsız hosting olmaz, olsada hayır gelmez. Daha çok hostinK olur gibime geliyor. Sevkiler, saykılar efenim ...[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ozellikleri arttırdım ama fiyatın nesi yuksek 3 dolar aylık yillik 30 ytl sen bi yıl su iç daha fazla para ödersin bakınız sudan ucuz :) host işimin asıl temeli yaptıgım web sitelerinin host işlerini de kendim almak. onu oraya ver bunu buraya ver bunun şifresi kayıp gibi sorunlardan kurtulmak için bire bir. tek panelden butun hesapları kontrol edebiliyorum. dediğim gibi 100 site kapasitem var varsa domain i olan host a ihtiyacı olan gelsin :-)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabi canim hersey sinirsiz derken sunlar sinirsiz Disk alani sinirsiz sub domain sirsiz band 80 gb monthly anlik trafik sinirsiz pop 3 sinrsiz bunlar iste sinirsiz.. ve 20 $ :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende bedava gellll hostinge gellll :) tamam konu uzadı herkese cok teşekkür ediyorum.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yav php'ye yeni başladım bi 3 ay bekleyebilir misin :-)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 en az 1 yıl buradayım :)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dün arkadaştan alan bulmasam senden isterdim sponsorluk =) inşallah başka bi projeye hehe[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bende 2 GB Alan Sınırsız Domain Sınırsız Sub Domain Sınırsız E-Mail PHP ya da ASP 65 GB BW 9.99 $ Aylık[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu başlığın altında gelip kendi reklamını yapmak ayıp cidden. A sende bizdenmişsin bak bende şu fiyata bunu veriyorum diyerek yapmak ayrı bir terbiyesizlik, yüzsüzlük. Kusura bakmayın ama buradakiler bunu hep yapıyor.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 başarılar dilerim :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ehehe alışkanlık olmuş devoloper :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adam postu wordpadde hazır tutuyor bold efektleriyle falan :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 oda iyiymiş. :)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar