Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende sponsor olcam :)

Tcpip

Öne çıkan mesajlar

Tasarımdan sonra bide su hosting işine de el atayım dedim ve basladım. Uygun bir alan ve band alarak girdim bu işe.

Şimdi ilk once reklam yapmak lazım mış. Tabi ne kadar reklam okadar ekmek meselesi.

Ekmekte gözümüz yok maksat alanımız bos durmasın 300 gb bandım var soyle 10-15 siteye sponsor olayım dedim.

Varsa boyle bi kaç projesi olan yada alanım olsun projeyi yaparım diyen.

50 mb alan
5 gb transfer
php mysql
ayrıca onlarca hazır script
cPanel

özellikleri ile sponsor olacam.

karsılıgında sitede güzel bi yere
Sponsor Chaos Design & Hosting

yazısını isticem okadar.[signature][hline]
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu

Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şekilde sponsor olayım gibisinden iyi niyetli yaklaşımlara gelse gelse UO'cular geliyor ki onlarında genelde adamın ömrünü yiyip bitirmekten başka bir fonksiyonları olmuyor. O yüzden en güzeli bir yandan hizmetini verirken, diğer yandan da dediğin gibi kendi projelerin için kullanıp kendi kendinin reklamını yapman. Diğer türlü olaydan bu anlattığım olaydan bana gına gelmiş durumda :)[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Sosyal ağlarda paylaş

sayfa açılmadı firefoxta iede denedim gene açılmadı

neyse önceden girmiştim template monsterda olan bi template vardı sanırsam umarım başka yerlerden indirip kullanmıyorsundur çünkü site belirli seviyeye gelince adamlar senden lisans istiyor yoksa seni dava ediyor para alıyorlar haberin olsun diye bilgilendireyim ilerde başın yanmasın

neyse çok iyi bi hizmet aslında kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

ozellikleri arttırdım ama fiyatın nesi yuksek 3 dolar aylık yillik 30 ytl sen bi yıl su iç daha fazla para ödersin bakınız sudan ucuz :)

host işimin asıl temeli
yaptıgım web sitelerinin host işlerini de kendim almak.
onu oraya ver bunu buraya ver bunun şifresi kayıp gibi sorunlardan kurtulmak için bire bir. tek panelden butun hesapları kontrol edebiliyorum.

dediğim gibi 100 site kapasitem var
varsa domain i olan host a ihtiyacı olan gelsin :-)[signature][hline]
Chaos Design & Hosting
Sindarin MMO Platformu

Msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...