kenzap Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evdeki cdlerim kaybolup duruyordu çok sinirleniyordum bi gün babamla ava gittik bişi çıkmadı babam çantadan cd çıkardı at şunu vurakda alıştırma olsun dedi.Babadır YAPAR dedim. !!![signature][hline]Rejim yapan aç pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toxic_Thorn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 babam yaklaşık 2 sene önce,ben odamı şuan içinde bulunduğum odaya taşırken,ıvır zıvır sanıp, mısırdan gelen güzel bir papirüsü ve 20'ye yakın çizimimi atmış balkondan aşağı.. tabi ben bunu bir hafta sonra, herşeyin yerinde yeller eserken öğrenip, kıyameti koparmıştım :D[signature][hline]Neler oluyor orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla burdaki arkadaşların konuşmalırını okuyunca hayatta annesine en kötü davranan insan seçtim kendimi. Bazen hakkaten çıldırıyorum,artık annemle doğru düzgün konuşamıyoruz bile.Sürekli bağırma falan,off sıkıldım cidden..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya off beim annem hitlere taş çıkartır yönetim konusundaa..yok o üle olmas yok bu büle olmass.bıktım yaw..Allahdan kendime anahtar yaptrdımda biyere giderken odamı kilitliom bi değişiklik yapmasın die:) bi de tam bi temizlik hastasıdr yani geçen gün ewde çamaşr suyundan zehirleniodum as kalsın..[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim annem de odamın düzeninden rahatsız oluyo temizlikten sonra odaya girince heryer birbirine girmiş oluyo (acaip düzenli biri insanımdır ayıptır söylemesi)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 derli toplu olmak yetmez , sevdiğiniz eşyaları gizleyin ben öyle yapıyorum :D dolabıma yıanmış eşyaları annem koyduğu için sürgülerimi açıor beğendiklerini alıp atıyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benim annemin kirli ve temizleri beraber makinaya atma huyu var, deliriyorum resmen[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bana alıştılar artık ben başlarında değilken toplama yetkileri yok =) atma yetkileri de yok.. atılacak şeyler bi yere toplanır daha sonra ne lazımsa al kalanını atacam denir.. bu yetki olayı komik geldi bana ama alışkanlık artık onlardada bendede[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Maxen, 08 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Annedir bağırılmaz edilmez tabi.. Yanlış yapınca öle bi bağrılıyo ki ...[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ahh Ahh :) benimde annem aynı herşeyimi çöpe atıyor,odamdaki herşeyin yerini değiştiriyor kafayı sıyırmak üzere oluyorum ama sonuçta o annem :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Zephyros, 09 Eylül 2005 02:33 tarihinde demiş ki: said: Maxen, 08 Eylül 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Annedir bağırılmaz edilmez tabi.. Yanlış yapınca öle bi bağrılıyo ki ... şu dünyada sırf senin iyiliğini istediği için bişeyler yaptığına güveneceğin yegana insanlardandır... yanlış yapsa da ya uygun bi dille söyleyeceksin ya da bağıracaksan içine atıp başka birine patlayacaksın.. anneye patlanmaz... ayıp.. ben yapmam.. yapamam[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: slayer77, 08 Eylül 2005 15:06 tarihinde demiş ki: Benimde başıma gelir(di) en sonun büyük bir kavga ettik uzun süre konuşmadık onun ortada dolaşan eşyalarını dışarı attım ondan sonra anladıki herşey çöpe atılmazmış :) en iisi[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 "Masamın üzerinde duran her şey ben orada durmasını istediğim için orada duruyordur" felsefesini bizimkilere bir türlü öğretemedim. Aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum. Neden, çünkü odamı topluyorlar. Son koyduğum yerde olmayan her şeyin yeri benim için bir sır gibi. İki kere çok önemli ve küçük elektronik aleti masamdaki kalemliğin dibinde buldum. Gerisini siz düşünün...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
domates Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ehhehe demek herkesin annesi boyleymiş benim annemde bu aralar kendini gideriz alışverişe olm dışarda giycek elbisen yok(sanki bilgisayarın başşından kalkıp dışarı gittiğim var mış gibi :P) der giysi almaya gideriz sora ertesi gun bir bakarım dolaba ana bomboş noldu -Annem: eee şey anlar sana kucuk geliyo diye kuzanine verdım -ben : yuuh dun aldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 @Maxen işte dedğin doğru bağrılmazda nezaman kadar içine atıcan bu kötü psikolojik olarak zaralı yapacağın en iyisi sana en yarsa sende ona öle yap eşyanı sormadan çöğemi attı sende öle yap onu yapıcan ki anlicak herşei çöpe atmak baya kötmüş der ben öle yaptım şimdi rahatım.annem bi aralar baya kötüyü korkuyodum çöp diye benide atar diye :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benim en sevdiim G.I.Joelarimi atmisti..14 yasinda koca cocuktum ve aglamistim cok iyi hatirlarim :D[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gerci cope atmamisti onlari depreme yollamisti..sonucta hayirli bi is[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 benimde yırtlık terliğimi ve delik ayakkabımı atmış. bugün sinirlendim baya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar