Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşa Sorduk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tipler Hastalık birşey nereden buluyorlar bilmiyorum ama Tipleri görünce yarılıyorum üstüne birde yazıları okuyunca karnıma kramplar giriyor=))[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
[spo1=Hari Poter+18]Can KUNDURBAŞLIOĞLU(41):Hari Poter'ın yurdunu sigeyim.Memleketine sokiim...Sizi Hari Poter'a yazdığım bir şiirle başbaşa bırakıyorum.
Hadi gelin büyüler yapalım
Acayip mevzulara girelim
Remzi abiyi de çağırın
İyice kendimizden geçelim
Polis gelse Hari'ye
Oldu yaşın orduya gidecen dese
Tertipleriyle kaynaşabilecek mi çocuk?
Elbette hayır...
Remzi abi geldimi?

Herıld TÜRÜBÜN(29):Bence Heri Poter insanın kendine yakışanı giymesidir.Geçen gün ekmek almaya bakkala kadar çıkacaktım.Hava serindi,bizim oğlanın lise ceketini giydim,lacivert...Altımda da açık mavi kot vardı,yakıştı....Dışarda hemen "oo abi heri potır gibi olmuşsun" diye övgü dolu sözcükler alınca anladım ki Heri Poter insanın kendine yakışanı giymesiymiş...Cülwırt...
[/spo][signature][hline]---------------------------------------------------
Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mesaj tarihi:
said:
Infarctus, 27 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki:
Türk insanımız gene sacmalamı$

o_O

özel olarak yazılıyor bunlar, "sokaktan geçen adam röportajı" filan değil yani.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
valla slat'ciğim, keşke penguen yazarı kardeşimiz bi 5 dk daha düşünseymiş de bu derece zengin bir malzemeden böylesine tatsız tuzsuz bişey çıkarıp bana bu yorumu yaptırmasaymış :-)

emrah ablaktır uyarıyım,çarpılırsın..:-D[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR?
Dağver Odunluk(92)
-Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
Mesaj tarihi:
Birşey olmaz 5 aydan, ne de olsa her hafta yeni bi vatandaşa sorduk var. Birazdan bomba birtane daha yaazarım=) iyi oldu uplamaları[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 12 Haziran 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
olayın üstünden 5 ay geçmiş sen hala cvp yazıyosun??

sen yazalıda 3 dakka geçmiş ???[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

Mesaj tarihi:
ya bunlar ii güzelde kafamda eski bir görüntü canlandı. lombakta mı l-manyakta mı ne bi elemanın kepli mezuniyet fotosuna karakter analizi yapmışlardı. var mı arşivinde o yazı olan?[signature][hline]unholy ownz u
Mesaj tarihi:
"o ne lan" iyi saçmalamış :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
ya japonlar bi telefon yapmıss allah seni inandırsın nah bu kadar(**4 parmagını gosterir**) aynı zamanda ütü..

**goslerini acarak şaşırır,ama yalan oldugunu kendiside bilir **

=)))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 13 Haziran 2005 07:26 tarihinde demiş ki:
ya bunlar ii güzelde kafamda eski bir görüntü canlandı. lombakta mı l-manyakta mı ne bi elemanın kepli mezuniyet fotosuna karakter analizi yapmışlardı. var mı arşivinde o yazı olan?

Her ay çıkan lombak'ın en arka sayfasında mutlaka 3 vesikalık resme karakter tahlili yapılıyor her ay[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...