Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Koptum bu halimle iyidi :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 iyi ne kelime süfer türk insanı BURASI TÜRKİYE diye boşuna demiolar yani. lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :)güüzelmiş ya eskiden hep alıodum bu mizah dergilerini artık fısat olmuo ne oldu bize bole...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bende hiç kaçırmazdım böyle dergileri bu ay nedense alamadım neyse diğer aya artık in$alah =][signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Çok hoş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tipler Hastalık birşey nereden buluyorlar bilmiyorum ama Tipleri görünce yarılıyorum üstüne birde yazıları okuyunca karnıma kramplar giriyor=))[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Türk insanımız gene sacmalamı$[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
TooRan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 [spo1=Hari Poter+18]Can KUNDURBAŞLIOĞLU(41):Hari Poter'ın yurdunu sigeyim.Memleketine sokiim...Sizi Hari Poter'a yazdığım bir şiirle başbaşa bırakıyorum. Hadi gelin büyüler yapalım Acayip mevzulara girelim Remzi abiyi de çağırın İyice kendimizden geçelim Polis gelse Hari'ye Oldu yaşın orduya gidecen dese Tertipleriyle kaynaşabilecek mi çocuk? Elbette hayır... Remzi abi geldimi? Herıld TÜRÜBÜN(29):Bence Heri Poter insanın kendine yakışanı giymesidir.Geçen gün ekmek almaya bakkala kadar çıkacaktım.Hava serindi,bizim oğlanın lise ceketini giydim,lacivert...Altımda da açık mavi kot vardı,yakıştı....Dışarda hemen "oo abi heri potır gibi olmuşsun" diye övgü dolu sözcükler alınca anladım ki Heri Poter insanın kendine yakışanı giymesiymiş...Cülwırt... [/spo][signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Infarctus, 27 Ocak 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Türk insanımız gene sacmalamı$ o_O özel olarak yazılıyor bunlar, "sokaktan geçen adam röportajı" filan değil yani.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Sufi, 26 Ocak 2005 18:24 tarihinde demiş ki: valla slat'ciğim, keşke penguen yazarı kardeşimiz bi 5 dk daha düşünseymiş de bu derece zengin bir malzemeden böylesine tatsız tuzsuz bişey çıkarıp bana bu yorumu yaptırmasaymış :-) emrah ablaktır uyarıyım,çarpılırsın..:-D[signature][hline]Vatandaşa sorduk:PATİCİK NEDİR? Dağver Odunluk(92) -Bence paticik insanın kendine yakışanı giymesidir.İnsan pırıl pırıl giyinip 2 dirhem 1 çekirdek sokağa çıksa etraftan kızlar "sahip ol bana paticiğimm!" demezler mi?...Dubai!
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: [li]manyakkkkss[/li][signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 olayın üstünden 5 ay geçmiş sen hala cvp yazıyosun??[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Birşey olmaz 5 aydan, ne de olsa her hafta yeni bi vatandaşa sorduk var. Birazdan bomba birtane daha yaazarım=) iyi oldu uplamaları[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hahah görmemiştim iyi oldu.. güzelmiş baya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
EharD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 iimis :)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur!
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 süper ya :D[signature][hline]SupeRock
Mix Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: fastreload, 12 Haziran 2005 23:38 tarihinde demiş ki: olayın üstünden 5 ay geçmiş sen hala cvp yazıyosun?? sen yazalıda 3 dakka geçmiş ???[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehe İnhal Ğo süper olmuş :P[signature][hline]chuck!
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya bunlar ii güzelde kafamda eski bir görüntü canlandı. lombakta mı l-manyakta mı ne bi elemanın kepli mezuniyet fotosuna karakter analizi yapmışlardı. var mı arşivinde o yazı olan?[signature][hline]unholy ownz u
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 "o ne lan" iyi saçmalamış :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<<
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :) süper be yaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya japonlar bi telefon yapmıss allah seni inandırsın nah bu kadar(**4 parmagını gosterir**) aynı zamanda ütü.. **goslerini acarak şaşırır,ama yalan oldugunu kendiside bilir ** =)))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HasMez, 13 Haziran 2005 07:26 tarihinde demiş ki: ya bunlar ii güzelde kafamda eski bir görüntü canlandı. lombakta mı l-manyakta mı ne bi elemanın kepli mezuniyet fotosuna karakter analizi yapmışlardı. var mı arşivinde o yazı olan? Her ay çıkan lombak'ın en arka sayfasında mutlaka 3 vesikalık resme karakter tahlili yapılıyor her ay[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar