NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 SeLamLar... PcGold dan 2 tane 256 Mb ram almıştım.Ramlerin iki tarafında da entegre vardır.Dün 512 Ram aldım aynı yerden.Bunun tek tarafında Entegreler vardı.Uyuşmadı Ramler.Satın aldığım yerdeki adam Bios unu Update yaparsan sorunun çözülür demişti. Mainboard Gigabyte P4 Titan serisi 845PE İnternetten aradım fakat bulamadım.Bu biosun Update inin Linkini gönderebilirimisiniz. Teşekkürler...[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 845 PE-RZ olacak sanırım. http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_List.htm burda listelerden seçebilirsin. Bana sorarsan RAM uyumsuzluğunun düzelebileceğini sanmıyorum; ama iyi şanslar :)[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Adam biraz haklı, biraz haksız. Gigabyte çok kaliteli bir üretici olmadığından kaynaklanıyor aslında bu. Yoksa Abit'in kartlarında bu sorunlar çıkmıyor. Sen gene Bios güncelle ama fazla da güvenme derim. Mümkünse elindeki 2*256'yı sat, tek 512 al.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar