BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şimdi bende bi sony kamera var dcr-hc1000e bununla birlikte normalde kapasitesi düşük bir memory stick duo bellek geliyor, ben bunu arttırmak istiyorum ama memory stick duo ile ms duo pro'ların farkını bilmiyorum ya da şöyle söyliyim, acaba pro duo alsam uyumsuzluk yapar mı ya da pro özellikte olanlar atıyorum kameralar için değil de başka bir ürün gurubu için bir şeyler getiriyo da kameralarda pro ya da normal farketmiyo mu bunu merak ediyorum eğer farketmiyosa ve aralarında da fiyat farkı varsa ona göre tercihimi yaparım diye düşünüyorum, ya da olası bir uyumsuzluk ile karşılaşmak istemem pro aldığım için[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ok ilk mesajı da yeni okudum gerçi :) neyse olmadı elimize alacaz kamerayı, gidip deneyip öyle alacaz kartı :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar