Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 2

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu hala oynayan var mı?Her ne kadar eski olsada,yerine geçecek bir oyun yok sanırım piyasada.Oynayan varsa,yada yükleyebilecek-ki sanırım eskiden yapılmış-bir multiplayer yapabilirmiyiz?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=EMule-EU2 Link]ed2k://|file|Europa.Universalis.2.(The.Best.Strategy.Game.-.History.Facts,.Wars,.Diplomacy,.Economics).iso|383731152|53A49D57E09ED5CF0943421141FE3E7D|/

[/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 1.08 patchinde oyun inanılmaz zorlaşmış,anlayamadım crack korumasımıdır nedir,1000 ducatla başlatıp ilk yıldan ayda 37 ducat gider ne demektir,nasıl çözülür bu?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lancelion, 06 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
bu arada 1.08 patchinde oyun inanılmaz zorlaşmış,anlayamadım crack korumasımıdır nedir,1000 ducatla başlatıp ilk yıldan ayda 37 ducat gider ne demektir,nasıl çözülür bu?

orduna gidiyor para.ihtiyacın olmayan kısmını disband et.ayrıca savaşta diilsen maintenance ı %50 de tut.
Sosyal ağlarda paylaş

ya osmanlıyla oynuyorumda, keşke viyana için event falan olsaymış heheh.oynarken düşündüm bi bu adamlar viyanayı kuşatıcaz diye niye kasmışki, başkent olduğu için alınmıyo zaten :P
avusturyayı parça parça alıp sadece viyanayı bırakıcam, sonraki savaşta da viyanayı alıcam kısmetse :P
ama çok zor ya acayip geniş ülke.ilk savaşımda 4 provunu alabildim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...