Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bu oyunu hala oynayan var mı?Her ne kadar eski olsada,yerine geçecek bir oyun yok sanırım piyasada.Oynayan varsa,yada yükleyebilecek-ki sanırım eskiden yapılmış-bir multiplayer yapabilirmiyiz?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 İyi hatırlattın zamanında dersler varken az buz oynamış ama beğenmiştim, şimdi indireyim, yeniden sararsa oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ben de bu oynu bayadır arıyorum.Hangi torrent sitesinde var bilen varsa söylebilir mi acaba?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 www.mininova.org buraya bak bunun disinda baska bi yerde torrent olarak olucagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Orda da yok ne yazık ki...[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hala oynayan var mı diye merak ediyordum :) 2001 de çıktığında alıp saatlerce oynamıştım.Bir gün bir arkadaşıma verdim.O öyle gümbürtüye gitti.O zamandan beri hep arıyordum.Hala da arıyorum bakalım şu siteye inşallah bulurum ahhh EU2 Rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Emulede rahat çekebileceğiniz bi tane var çekebilirsiniz,bir-iki gün açık bırakıp geceleri.bi organizasyon yapmak lazım : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 osloskoptan baktım emule linkine polonyacası var oyunun searchten aratınca 2-3 kişide var gözüküo oyun hmmm bi yerden indirmek gerek[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 [spo1=EMule-EU2 Link]ed2k://|file|Europa.Universalis.2.(The.Best.Strategy.Game.-.History.Facts,.Wars,.Diplomacy,.Economics).iso|383731152|53A49D57E09ED5CF0943421141FE3E7D|/ [/spo][signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben arada açıp oynuyorumda multiplayer sevdasından vazgeçeli çok oluyor valla.stabil bi oyun oynamak zor ve çoook aşırı yavaş oluyor multide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dc++tan çektim, 365 mb zaten bi ARA BAKACAĞIM TEKRAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla arama yaparsaniz bizim multi oyanamak için nekadar çaba harcadiğimizi anlarsiniz.Gerçi 2 parti oynanmiş 3.de bende katildim ama lag dan oynanmadi host sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 eh artık adsl dahada yaygın,bağlantılarımız daha iyi,çok şey değişti o zamandan beri...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 O zaman dediğim 1 sene oluyo adsl ile host olunca oynanmıyo.kablo lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben de yeni çektim gaza geldim oynuyorum.Osmanlıyı aldım kuşatma yapmak istiyorum ama hiç top yaptıramıyorum.Top yapmak için gerekli tech/madenler neler?[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 top sonraları çıkıyo, land tech'in yükselince kuşatma yapabilirsin top olmadan da ama uzun sürer[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 multi oynarken oyun hızını slowdan yukarı çıkaramıyorsunuz.çıkarırsanız oyuna bağlananlar lagde kalıyor.en fazla below normal aksiyon yokken.buda çekilmiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bu arada 1.08 patchinde oyun inanılmaz zorlaşmış,anlayamadım crack korumasımıdır nedir,1000 ducatla başlatıp ilk yıldan ayda 37 ducat gider ne demektir,nasıl çözülür bu?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 emule linkinden indirdiğim bozuk çıktı yaw açılmıo rar dosyası[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 rar?iso olarak indirmen lazımdı[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Winrarla açmaya kalkarsan sorun veriyor.Ben direk Daemon Tools ile açtım.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hatırlıyorum da Japonya'ya dayandığımı ama çıkartma yapmayı bilmediğim için Çin'de kaldığımı (osmanlı'ydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Lancelion, 06 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: bu arada 1.08 patchinde oyun inanılmaz zorlaşmış,anlayamadım crack korumasımıdır nedir,1000 ducatla başlatıp ilk yıldan ayda 37 ducat gider ne demektir,nasıl çözülür bu? orduna gidiyor para.ihtiyacın olmayan kısmını disband et.ayrıca savaşta diilsen maintenance ı %50 de tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya osmanlıyla oynuyorumda, keşke viyana için event falan olsaymış heheh.oynarken düşündüm bi bu adamlar viyanayı kuşatıcaz diye niye kasmışki, başkent olduğu için alınmıyo zaten :P avusturyayı parça parça alıp sadece viyanayı bırakıcam, sonraki savaşta da viyanayı alıcam kısmetse :P ama çok zor ya acayip geniş ülke.ilk savaşımda 4 provunu alabildim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 işte üşenmedim aldım :P[Bu mesaj EagleEye tarafından 10 Eylül 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar