DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar bi sorunum war.3 gündür oynuorum ke yi hiç bi sorunum yoktu az önce dc oldum girmeye calıstıgımda The account is currenntly in use.Would you like to disconnect the previous connection. dedi. ben bi pass ı degiştiriim dedim deişgtirdim tekrar girdim yine aynı hatayı werdi :( neyin nesidir bu yardım eden olursa sewinirim :([signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 şimdi bana da oluo :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :) seiwndim benle ilgili bişi yokmus demekki :D ya bide sabah notice geçti herkese para we itemler dagıtılıcak die onla bi ilgisi falan olabilirmi :)[signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 password değiştiriyorum :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: DarkCrow, 10 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki: :) seiwndim benle ilgili bişi yokmus demekki :D ya bide sabah notice geçti herkese para we itemler dagıtılıcak die onla bi ilgisi falan olabilirmi :) Evet ben de biişi anlamadım :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :P arkadaslar siz dc olunca yada altf4 falan cıkınca oyundan bu iletiyi göstericektir tırsmayın bi baska kullanıcı sizin yerinize oyunda diil o anda. ok diyerek oyuna tekrar baglanmayı deneyin baglanmazsa da bu serverdaki sorunlara işaret edicektir hacklendiğinize diil . metanetli olunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ok a basınca girmio :([signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: DarkCrow, 10 Eylül 2005 12:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar bi sorunum war.3 gündür oynuorum ke yi hiç bi sorunum yoktu az önce dc oldum girmeye calıstıgımda The account is currenntly in use.Would you like to disconnect the previous connection. dedi. ben bi pass ı degiştiriim dedim deişgtirdim tekrar girdim yine aynı hatayı werdi :( neyin nesidir bu yardım eden olursa sewinirim :( Bu sabah besh sularinda ayni sey bana da oldu.Ben de noluyor diyip pwd deishtirdim sonrasında asıl oynadıgım servera degilde baska bir servera girip karakterimi secmek istedigimde cannot select character gibi sacma bir mesajla karsılasıp oyunun kapanmasına tanık oldum.Yarım saat hc dokunmadım kendi haline bıraktım ve durum duzeldi eskisi gibi girilebilir haldeydi.Bir sorun hatta binlerce sorun war belki ve biz bunlari zaman zaman yasiyoruz cok takmayin kafaniza KEdir ne yapsa yeridir[signature][hline]ottoman_prince MoradSlayers level:6x Ares MrProblem OTTOMAN_EMPIRE(leader) OTTOMAN_EMPIRE WILL STRIKE BACK soon.. Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya 4 tür deniom girmio o hatayı werio. 1 kere 2.acc ile giriim dedim babalar gibi girdi serverlara. 1. acc ile giremiom tırsmaya absladım simdi :([signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 nese hepinize tşkrler yardımınız için.bi 30 dk sonra bi daa denerim o zaman :D[signature][hline]Failed logging into the Logln Server server.(10061) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: DarkCrow, 10 Eylül 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ya 4 tür deniom girmio o hatayı werio. 1 kere 2.acc ile giriim dedim babalar gibi girdi serverlara. 1. acc ile giremiom tırsmaya absladım simdi :( bende 2. acc ile girdim ama kendi acc ile giremiyorum oyundan kaynaklanıyo tırsmana gerek yok :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oyuna giriyo ama roll back yemiş charlar yine (not: tekrar dc oldu herkez :D)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez [Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 10 Eylül 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oha yaa ard arda rollback mi olur Heriflere vur dedik öldürdüler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar