ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bizim apartmanda bi kız başıma bela oldu bilgisayarda nası film izlerim diye bende wam ve wmp yüklü deil ve tüm menüleri tam yazamam kız bi halttan anlamıyor bütün herşeyi yazmam lazım ezberimde yok proglar yok çünkü yazın bi buraya lütfende söyliyim kıza söz verdim bekliyor ayıp olur çok söyleyemezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 birşey anlamadım yazdığından ama film seyretmek için prog mu ariyosdun onunmu soruyorsun[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Keşke yazıyıda başlığıda daha açıklayıcı yazsaydın bişey anlamadım yani film izleye bildiğimiz programlarımı soruyosun?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 donanım yazılım bölümüne bak. ya da daha iyisi arama'ya git, divx yaz, ara ki bulasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: godzilla112, 18 July 2003 14:42 tarihinde demiş ki: Keşke yazıyıda başlığıda daha açıklayıcı yazsaydın bişey anlamadım yani film izleye bildiğimiz programlarımı soruyosun?[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| ben hayatımda hiç bilgden film izlemedim bi halttan anlamam elemanda windows mediuya player vardır herlade birader bu windows playerdan izlenmiyomu film takıyosun açıyo ama ayar gerekiyo sanırım işte bu cd yi takınca yapılacak ayar felan varmı diyo interneti yok elemanın divx felan indiremez indirsene yapamaz bir halt çakmıyo olaydan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 tak cdyi aç windows mediaplayer ı izle[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 divx i indir izle işte[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: XaYd3r, 18 July 2003 14:54 tarihinde demiş ki: tak cdyi aç windows mediaplayer ı izle[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | ayar felan gerekmiyo dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: kermit_frog, 18 July 2003 14:55 tarihinde demiş ki: divx i indir izle işte[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates net i yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 o zaman sen indir cd ye çek divx i öyle yap :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bak windows media player ı aç sol üstte dosya yada file yazar ona tıkla open(aç) a tıklat sonra cdyi seç içinde film dosyasını seç aç açılır izlersin[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ulan neyse hallettim ama zor oldu tutturdu kağıda yaz ben gelmem diye ulan gel dedim gösterim yazarak nasıl anlatayım ben olayı anca göstermekle olur kağıda yazdım ama bok gibi oldu kesin yapamıyacak neyse saolun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ahahah sende pek bi azmansın galiba ben gelmem dediğine göre :D yada kız çok tırsmış :lol:[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: DiaBoLiC, 18 July 2003 16:26 tarihinde demiş ki: ahahah sende pek bi azmansın galiba ben gelmem dediğine göre :D yada kız çok tırsmış :lol:[hline]Serve no one but Bane yok abi çok eski arkadaşım geçen söğütlüçeşme tren istasyonunda annemle yürürken bi elemanla el ele göz göze gördük annemde kızdı ondan evde annem vardı ondan çekindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 birincisi lol şurayı hiç mi okumadınız lol :) bi de ben senin yerinde olsam ben gider yapardım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 2. sine katılıyorum. :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende katılıyorum ama gülmekten katılıyorum ehueehueheu[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: kermit_frog, 18 July 2003 16:37 tarihinde demiş ki: birincisi lol şurayı hiç mi okumadınız lol :) bi de ben senin yerinde olsam ben gider yapardım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates ne kadr iyi niyetlisin lolizma :)[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: ReeK, 18 July 2003 16:22 tarihinde demiş ki: tutturdu kağıda yaz ben gelmem diye ulan gel dedim gösterim ha senin derdin başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 madem amacın kıza göstermek buraya ne yazıon :-p[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: kermit_frog, 18 July 2003 16:37 tarihinde demiş ki: ben senin yerinde olsam ben gider yapardım :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar