Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni vectra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2800cc V6 motor yolda giderken 'Ben>ZİNNNN benZİZNNNNNNNN ' diye bağırır bea :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
ReDDoG, 08 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
ben fazla sevemedim operin ön far tasarımını.

Ön farları hoş aslında ama sedana hiç mi hiç yakışmamış.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 08 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arabanın ağır duruşuyla bağdaşmamış astravari farlar. Eski tasarımı gayet iyiydi be öyle kalsaydı keşke. Firmalarda son zamanda bir trend var tüm arabaları neredeyse aynı yapıyorlar kalıplarının farkından anlıyoruz hangi model olduğunu. Özellikle alman arabalarında çok sık görülmeye başladı bu Audi VW başta olmak üzere Opel de peşlerinden gidiyor.. Renault ve Peugeotta da öyle bir trend var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Bence suan satılan cok iyi bu yenisin de zaten eskisiniin havasını taşıyo fakat suan satılan daha iyi. ama motor bakımından tatmin edici görünüyo
Mesaj tarihi:
Ön taraf astra'ya benzetmişler bence güzel olmuş ama bence o opelin arka yeni farlarıyla karizmasını çizdiler arabanın ağırlıgı kalmadı. 96 model opel rule[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
oha zaten yeni mustang 110bin euro mu 120 euro mu ne 6-7 ay daha bekle para kazan onu al. Bana biraz garip geldi max 260km olması biz zaten 96 model opelle 220 yapıoduk 170bg tabi 0-100 ne kadardı bilmem :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

[Bu mesaj Arden tarafından 09 Eylül 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eski kasalar daha güzeldi ya.. nedir bu yeni nesil arabalarda tip batırarak modernize olma çabaları. WV da aynısını yaptı tüm arabalarına.. yazık oluyo cidden.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
Evet opelin eski kasaları çok tatlıydı ön taraf zaten süeprdi kızgın bakışlar arka taraf ağlayan bakışlar :). Gayet hoştu hele renault bok etti arabaları bence modus sodüs yeni scenic fln sipastik arabar çıkarmaya başladı (kanımca)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
Butun araba ureticileri artik o sinirli bakislari felan birakti.Honda bile artik yandan yemis bir sekilde bakiyor.Opel ise cogu araba ureticisinden once yakaladi bu yandan yemisligi.Yok norm uygunlugu yok o yok bu die guzelim dohc motorun icine ettiler.[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
en kral arabayı honda mitsubishi mazda nissan yapıo bence (tasarım bakımından)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
ben bunun bi önceki çkardıgı modeli kullandım.baya hafif çok rahat,bunu da inceledim..ama tabi araba alcaksan wolswogen bundan biras daha iidr[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Mesaj tarihi:
Aramis kesinlikle hak veriyorum sana. arabalara noluyo anlamıyorum.. yeni BMW 3 serisi de öyle.. yeni passat ve golflerden tiksindim zaten...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
oldum olası sevmedim vectra'yı.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
Sahsen cok sevdim tasarimi.
Tam benim istedigim gibi arabaya spor araba gibi bakmak istiyorsan oyle goruyorsun.
diger yonden bakmak istiyorsan oyle goruyorsun[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
  • Yeni Oluştur...