ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 arkası aynı bide bunun opc si çıkıcak farları siyah olan o opc olan 255hp 2.8lt V6 turbo motora sahip. max hızı 260 km 0-100: 7 sn ben fazla sevemedim operin ön far tasarımını.[signature][hline]efsane topicNe tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 estetik bi yanı yok bence ama 200+HP güzel olmuş :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2800cc V6 motor yolda giderken 'Ben>ZİNNNN benZİZNNNNNNNN ' diye bağırır bea :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gülü seven dikenine katlanır.[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: ReDDoG, 08 Eylül 2005 16:26 tarihinde demiş ki: ben fazla sevemedim operin ön far tasarımını. Ön farları hoş aslında ama sedana hiç mi hiç yakışmamış.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 08 Eylül 2005 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hayda oper yazmışız 30 dakkada geçmiş eheh[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Arabanın ağır duruşuyla bağdaşmamış astravari farlar. Eski tasarımı gayet iyiydi be öyle kalsaydı keşke. Firmalarda son zamanda bir trend var tüm arabaları neredeyse aynı yapıyorlar kalıplarının farkından anlıyoruz hangi model olduğunu. Özellikle alman arabalarında çok sık görülmeye başladı bu Audi VW başta olmak üzere Opel de peşlerinden gidiyor.. Renault ve Peugeotta da öyle bir trend var.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Iste bu tutar reddog :D Mukemmele yakin bir tasarim,mukemmele yakin konfor ve mukemmele yakin performans kisaca opel vectra.[signature][hline]Who can explain?
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Astranın sedanı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Genor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Vectra=Vectra..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Sertac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bence suan satılan cok iyi bu yenisin de zaten eskisiniin havasını taşıyo fakat suan satılan daha iyi. ama motor bakımından tatmin edici görünüyo
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ön taraf astra'ya benzetmişler bence güzel olmuş ama bence o opelin arka yeni farlarıyla karizmasını çizdiler arabanın ağırlıgı kalmadı. 96 model opel rule[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi yanlış anlaşılma var sanırım benm yazdıım o motor verileri bu arabanın spor modelinin verileri!!![signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet OPC modeli. 2.8 lt motor hacmine sahip bu otomobilin fiyatı muhtemelen 80-100 milyar arasında olacaktır bende bunu ekleyim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oha zaten yeni mustang 110bin euro mu 120 euro mu ne 6-7 ay daha bekle para kazan onu al. Bana biraz garip geldi max 260km olması biz zaten 96 model opelle 220 yapıoduk 170bg tabi 0-100 ne kadardı bilmem :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac [Bu mesaj Arden tarafından 09 Eylül 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eski kasalar daha güzeldi ya.. nedir bu yeni nesil arabalarda tip batırarak modernize olma çabaları. WV da aynısını yaptı tüm arabalarına.. yazık oluyo cidden.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet opelin eski kasaları çok tatlıydı ön taraf zaten süeprdi kızgın bakışlar arka taraf ağlayan bakışlar :). Gayet hoştu hele renault bok etti arabaları bence modus sodüs yeni scenic fln sipastik arabar çıkarmaya başladı (kanımca)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Butun araba ureticileri artik o sinirli bakislari felan birakti.Honda bile artik yandan yemis bir sekilde bakiyor.Opel ise cogu araba ureticisinden once yakaladi bu yandan yemisligi.Yok norm uygunlugu yok o yok bu die guzelim dohc motorun icine ettiler.[signature][hline]Who can explain?
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 en kral arabayı honda mitsubishi mazda nissan yapıo bence (tasarım bakımından)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben bunun bi önceki çkardıgı modeli kullandım.baya hafif çok rahat,bunu da inceledim..ama tabi araba alcaksan wolswogen bundan biras daha iidr[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aramis kesinlikle hak veriyorum sana. arabalara noluyo anlamıyorum.. yeni BMW 3 serisi de öyle.. yeni passat ve golflerden tiksindim zaten...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 oldum olası sevmedim vectra'yı.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Opel, Vectra'nın afedersin a.k yani güzel arabayi pok ettiler[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sahsen cok sevdim tasarimi. Tam benim istedigim gibi arabaya spor araba gibi bakmak istiyorsan oyle goruyorsun. diger yonden bakmak istiyorsan oyle goruyorsun[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
Mino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Umarım 4 çekerdir. Yoksa ızgara lastik yapılır ancak. 2.8 olur önden çekiş olur hadi bir nebze. Turbo bozar ama.
Öne çıkan mesajlar