Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ErmanToroğlu maraton ( +18)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
metboy, 09 Eylül 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
bir de şey vardı;
+ben şimdi sana desem ki "şansal senin ananı avradını..."
-anamı karıştırma şimdi hocam

Bunu hatırlıyorum, mükemmel bir olaydı. Yanımda bikaç arkadaşım vardı, yaklaşık bi 45dk durmaksızın gülmüştük. Hayatımda en uzun güldüğüm olay buydu ueauhaeueahae aklıma geldikçe kopuyorum[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
hahaha dagildim yaa... o zaman beşiktaş seyircisi.. şenolun anesiye lütfen normal yollarla görüşün.. ahauh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 09 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
senin anneni bilmemneresinden bilmemnere :D ŞEnolun annesini lütfen normal yollardan bilmemnaapın diyo PUAHUAHUHAUHZUHA[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
ewt ewt love comes again =]
Mesaj tarihi:
ne zaman olmuş bu

edit: ZAZAUHHUZA sonunda ayrıldım ya :D
ben bu zagayı izlemiştim ama bu kısmını kaçırmışım heralde
:D süper ya

[Bu mesaj taz tarafından 10 Eylül 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ilginç pozisyonlar yaratıyor ermen toroğlu. genelde uyuz oluyorum. kabzımal olup; gıdadan anlamadan abuk subuk laflar etti zamanında. az çektirmedi tarım ve köyişleri bakanlığına. halamdan biliyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
erman,sasirmis..eheh sansal garibim de susturmaya konuyu degistirmeye calisiyo[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Mesaj tarihi:
bir besiktas taraftarı olarak acıklama yapmak istiyorum.konu kartallar meclisinde DERİNLEMESİNE tartısılmıstır ve gerekli yollar tüm besiktaslılara duyurulmustur.içiniz rahat olsun durum kontrolumuz altında:)[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
  • Yeni Oluştur...