Busted Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hadi millet yardım edin kafayı yiycem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hhmmm rejected username'ler var mı ? yada türkçe harf mi kullanıyorsun ?[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Busted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok kullanıcı isimlerinde sorun olmadigi gibi zaten gönder dediğimde ilk önce sayfa duz beyaz aciliyor sonradan f5 refresh attigimda öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 böylesi zor bulunur valla el üstünde tutmak lazım 2002 yılında kayıt ve 16 mesaj gerçi bende 2003 de kayıt 600 mesaj mı ne ama olsun :D ben konu dışına da açtım bu aratmakla ilgili bi topic pati artık 2 şeye çok alıştı... 1- arama yap lafı.. her topic de mutlaka var... 2- balonlu gördüü herkesi fake sanmaya...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kayıt tarihiniz: 18 Kasım 2001 01:46 Eskimişik :)[signature][hline]www.rohian.net Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar