marksman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 [Server] Count=1 IP0=login.knightonlineworld.com [Version] Files=1299 [Join] Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp .............................................................. options ayarlarındada versiyonun 1299 olduğunu gösteriyor.hsupdate de yaptım.büyün ayarlara baktım bişi yok gibi.oyunagirdiğimde karşıma eski ko çıkıyor.dünden beri uğraşıyorum.versiyon 1298 de oynuyordum bu yeni patchten sonra bu olayı yaşıyorum.başka bişi denemem gerekmi bu konularda tecrübeli oldunuza inanıyorum.çok mecbur kalmasaydım bu topici açmazdım.özellikle alan yetkilerinden yanıt bekliyorum bana fikir verirseniz sevinirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 canım o zaman fulll ke yi yükliceksin bi de extrackt yapmak çok önemli on adikkat et[signature][hline]Server:Beramus Name:baddal31 Clan:Terapi Grade:2 Np:13xx
marksman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: BADDAL, 10 Eylül 2005 10:22 tarihinde demiş ki: canım o zaman fulll ke yi yükliceksin bi de extrackt yapmak çok önemli on adikkat et kardeş bu extrackt winzip te mi war ben bulamadımda.nerden bakıyoruz buna _?
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Extract Winziptede var WinRarda da var.Belki WinZip Classic kullanıosundur ondan gözümüyodur.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Öne çıkan mesajlar