kabus_bartuc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 KE de proveke warior un işi zor. Vokerlik geri gelecekmi yoksa atack a dönmelimiyim. Sizlere sormak istediğim eğer vokelik bittiyse atacak/ defans mı, atack/ passion mu? yapmalı warior skıllerini. Şu an defan/atack skiller.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Voker lık gitti mi bilemem deneme fırsatım olmadı ama senin soruya fikrimi söyleyeyim.Ben olsam atack+passion olup iyi chitin giymeye bakardım defans da olsun diye.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
Quanji Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bana kalsa voker işi bitti KE da magler artık kendi topluyo kendi kesiyo [signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bence sen yeni patchi bekle. ben de def/att ama bekliyom bu arada voker karakterin yanında açtım bir tane att/ber. ama arada %10def alabilmek için 10skillpoint fln vericem def.e ;) [signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 09 Eylül 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Quanji Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 pardon yanlış yazdık hemen düzeltelim orası mageler olacak magler yazan yer :D:D:D:D cok sry sry[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 herkes provoke olmuyor ne yapıcaz dedıgı anda aklıma gelen sey bir ice harpy toplulugunu ice atıp cekcek war. un yerıne bir mage daha gelecek. belkı eskısı kadr cok olmayacak ama buda bir cozum demıstım.. ama eslantta harpy spotlarında hepten crimsonlar var bız bunları nasıl kesek :)
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yok abi siz ataker olun da centaur keselim ben daha fazla dayanamayacağım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Centaur kaç exp veriyor?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
kabus_bartuc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dun party yapıp harpy keselim dediler, 5li 1grup harpye vokerlik yaptım, eğer ıce zamanında vurursa 5 li olarak kesiyorsunuz. Ama aynı harpy gurubuna direk ice mage vurursa yatma ihtimali oluyor. Harpylerde eskisinden hırçın, bide zehirledilermi 9 dmg 10 dmg sürekli götürüyor canınızdan, kürlemek lazım yada oturup beklemek. 2 harpy grubunu mageler vokersiz birleştirmek istediler partinin yarısı yattı. sadece mageyle grup harpy kesmekte riskli. Biz normal harpy de denedik, crimsonu, raven i bilmem.
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 beyler ben benamusta lvl 61 bi arc. magem elimde +8 sala var ve bu halde 400 filan vuruyorum sen bana vokerlikten bahsediyosun magele oldu yeni satfflar gelcekmi bi bilginiz varmı cevap bekliyorum yoksa bu oyun oynanmaz
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öyle diyorsun ama zor olan birşey yok. partinde en azından 2ice mage olmalı ki kimse ölmeden halledesin işini. ilk blizzardtan hemen 1sn sonra fln ilk vuran mage'in arkasında duracak olan diğer ice mage de blizzard atarsa ortada sorun kalmaz. dene istersen :P[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Vokerlar benim gibi yani attack/passion olcak...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hangi serverdaydın sen gothic?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya provoke büyüsünün işlememesi gibi saçma bişey olamaz ki..bu da staff bugı gibin bişi deil mi?yeni patchi beklicez o zmn düzelicektir bu..boşuna reskill yapmayın şimdiden bence..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Provoke KE de kapalı değil. KE de sadece yaratıklar belli bir süreden sonra geri spawnlarına dönüyorlar. Sanırım adamlar cekip birilerini öldürtmesin yada boss ları kacırmasınlar diye yapılmıs bir şey. Edit: Yani, patchde felan düzelmeyecek [Bu mesaj Densiz tarafından 09 Eylül 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 harpy partylerinde 2 voker olursa sorun olmuyor. isi bilen adamlar lazim sadece. ayrica harpylerin poison curse'leri KO'da hicbir etki yaratmiyordu su an duzeltilmis durumda.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ee nolcak o zmn..provoke yi kapamakla aynı kapıya çıkıyo bu da..ama bindingde yaratık gelio eskisi gibi yanına spawna dönmüo tekrar provoke de mi sadece böyle oluyor?bn 41 lvl ım henüz ama 45 te voker olucaktım.nedir şu olay,resmi bi açıklaması fln yapıldı mı ?[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya warrior oyunculardan bi cevap gelsin nolcak vokerlik???[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Spidey ben warriorum vokerdım hp fln şimdi reskill fln çektim attack/passion yaptım..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: maelstrom, 09 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki: hangi serverdaydın sen gothic? diez.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gothic_Angel, 10 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: Spidey ben warriorum vokerdım hp fln şimdi reskill fln çektim attack/passion yaptım.. ya peki lvl kasarken nasıl kasıosun?partylerde ne işlevin oluyo?eskisi gibi harpy partylere warrior arıolar mı?ve passiona kaç verdin?[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 UP bi cevap bekliyorum..[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
KONUR_ALP Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arkadaşlar Vokelık artık sadece resmi olan bir skill aynı dertlerin hepsi JAPKO MYKO ve ensonunda USKO dada oldu anlıcanız vokerlık gitti üzülerek söylüyorumki warrior lerin en iyi yapabildigi şeylerden biri idi ama artık hersey apos ve deru oldu bence reskiil yapın ve apos da dolap beygiri olun. Adamlar para kazanacak sizler her bi turda 50 harpy kesersenız kime satacaklar onca şeyi :D nick :KONUARLP SERVER :ARES LEVEL :58.87
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ya peki reskill yaptıımızda attck/passion oranı ne olmalı?[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Spidey, 10 Eylül 2005 08:30 tarihinde demiş ki: ya peki reskill yaptıımızda attck/passion oranı ne olmalı? Defansı da unutmamak gerekiyor %10def + resistlerin ilk seviyesi için ne olur ne olmaz def.e vermen gerekiyor. onun haricinde kalan kısmı passion yaparsan bence en iyisi olur.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Öne çıkan mesajlar