Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 arkadaşlar rideable dragon scp.sinin neresine ekliycem ben bu fly komutunu ya şu denizlerin fln üzerinden geçebilmesini istiorum yardımcı olursanız sevin irim isterseniz scp leri de yazarım...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 eklemeyle olmaz..eklese eklese onu dragona ekler.. ama "human"larınkinde olması lazım üzerine binince suda gidebilmeleri icin.. o yüzden body change yapcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 hmm tmm bakarım saolun[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar