Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erken başladık..

abazz

Öne çıkan mesajlar

Offf!! Offf!! :-?
Yepyeni notebook aldım. Exper Centrino 1,7. Herşeyi datateknik te kurulmuş olarak bana gönderdiler. Buraya kadar herşey gayet güzel ama gelgör ki problemler hiçbir pc de bitmezmiş.. (kabullenmek zor olsa da)

İlk olarak "FN" tuşunu kullanamıyordum ve wireless ayarları yapılmamıştı.
Gönderdim datateknik'e yaptılar, gönderdiler. Açtım herşey tamam ama 5-10 dk. sonra "FN" tuşu yine pasif, system tray çubuğundaki otomatik gizle çalışmıyor, wireless çalışmıyor.
Dün aradım kibarca uğraşamayız dediler. İyi hoş da daha önce ne notebook ne de win xp kullanmışlığım yok. Masaüstü ve win98-se olsa anasını ağlatcam pc'nin..

Biraz önce karar verdim. "Nasıl olsa garantisi var lan, en iyisi ben pc'yi formatlayıp komple tekrar kurayım herşeyiyle". Ama doğrusu korkuyorum biraz. Bir de c ve d sürücüleri istediğim gibi bölünmemiş.

Galiba derdim anlaşılmıştır.
Site içi arama yaptım, diğer forumlarda gezdim, her zamanki gibi google'da da arama yaptım ama uygulayacağım şeylerin nasıl bir sonuç vereceğini önceden kestiremiyorum ve yardım istiyorum.
Derdime derman çok bilmiş bir arkadaşımla özelden veya msn'den görüşürsek problemlerimi ve onları nasıl halledebileceğimi konuşuruz.

Geçenlerde exper'e mail attım. "Pişman ettiniz lan dedim adama uyuz "FN" tuşu çalışmıyor. Dediğiniz her bi b.ku yaptım olmadı işte". Pc'yi yeniden kur diyor sonra salak adam.

Birşey daha soracam. Pc yeni, böyle bir hizmeti datateknik veya exper vermekle yükümlü mü acaba. Ona göre restimi çekecem adamlara.

Siz de olmasanız vay benim halime.

*!yağ çeker* :-p[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

garantiden yaptırmak zorundalar eğer yaptırmıyorlarsa değiştirmek zorundalar . yada senin o ürünü 30 gün içersinde iade edip paranı geri alma hakkın var . Gidip değiştirmelerini söyle bence[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin sorunun windowsdan kaynaklanmıyor , tamamen teknik bir problem çünkü o fn tuşu windows dışında da çalışan bir tuş[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer 30 gün içinde iade etme hakkın varsa :

Teknik servisi ara tekrardan, sorununu tekrar anlat ve acil çözüm istediğini zira bu mevzu ile harcıyacak zamanının kalmadığını söyle.

Teknik servisden kiminle görüştüğünü de öğren. Gerekirse Supervisor istet, ve ilk önce ismini kibarca sorarak öğren.

Eğer yine sallarlarsa seni, uğraşamayız, olur böyle şeyler format at geçer gibilerinden....

Direk laptop iade et. İade ederken sana sorarlar niye diye ? Durumu anlat ve durumu anlatırken muhattap olduğun ve sana gerekli ilgiyi gösteremeyen Teknisyen ve Supervisor ın ismini ver.

Bana kalsa o laptop ı anında veririm. Şu an yaşadıkların ilerde yaşıyacaklarının garantisi gibi bir şey.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

direk değiştirme talabinde bulun bence , kanunen bu hakka sahipsin ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Sosyal ağlarda paylaş

o FN tuşu arka planda çalışan laptopun kendi programıyla yönetiliyor. Yada en azından benim toshibamda öyleydi. arka planda o program saçmalıyor olabilir.

Wireless ın saçmalaması ise ip çakışması , yada evdeki wireless dağıtıcının saçmalayabilmesi , sinyal gidip gelmesi vs vs olabilir ...

Herşeye rağmen datateknik in uğraşamıyoruz demesi ilginç.
Babasının oğlu arıyor sanki[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...