SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Burda yazıyor... Şurdan almışsın burdada yazıyor yorumları yerine olayın yazılmasının faydalarına bakalım Efsane geri döndü.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 14 July 2003 09:49 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 O efsane kolay kolay geri dönmez gibi geliyo bana...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Olsun birlikte son yaptıkları albüm "Painkiller" dı ben o albümün yarısına razıyım :)[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ben de razıyım da... inşallah nediyim kardiş.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 judas priest dinlemeyip tarihini dew bilmeyen bir adam olarak üç mesaj üstümdeki bilgiye sırtımı yaslıyorum(painkiller oalyı) ve inşallah doğrudur diyorum[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim [Bu mesaj raistlinn tarafından 14 July 2003 11:39 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 efsane geri dondu donmesine de bakalim noolcak... Ripper'in Iced Earth'e gececegi dedikodulari war ayrica
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 süper olmuş peki halford u dağıtmış mı rob, o gidince komik olur halleri ehue
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben şahsen çok umutluyum. Painkiller'ın onda biri kadar bir albüm bile yapılsa yılın albümü çıkar ortaya =)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Çıkmaz.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bunu diyen adam kötü bişi yapmaz be abi... "I'd like to feel that everyone would recognize that Judas Priest was the first true heavy metal band," Halford said. "I think there is a special attachment to Judas Priest and metal. We were the first band to really go out and claim ourselves to be a real metal band." heyt beah 2004 bahar da çıkıyormuş yeni albüm.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 painkillerın onda biri filan olmasın ama... üzülürüm yıkılırım...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ripper lı döneme baktığındada zaten adamlarda müzik gayet iyi besteler yine aynı derecede enerjik bir eksiklik var yalnız diyor insan o eksiklik geri döndü işte. Grup elemanları orjinal kadroya ulaştı ve hala iyi beste yapıyorlar umudum budur.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
Öne çıkan mesajlar