Raistin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 EVet son günlerde olan olaylardan sorna boyle bi topic açmaya akrar verdim umarım hor görülmem.... *!Adminler* Biliyoruz bizim için çalışıyorsunuz anlıyoruz... Belki bu siteyi yaşatmak için parada oduyorsunzu emek veriyorsunuz.... Ancak anlayın bizi sizin bazı tavırlarınızdan hoşlanmıyoruz.... 2-3 sene once gibi olup bize ılıman mod/admin oldugunuzu belli ettirmeyen sıcak bir tutumla yaklaşsanız sizi cok daha fazla sevebiliriz.... Aynı zamanda bir hatamiz oldugunda gerke topic gerke davranış, öm vb yerine veya direk silmek yerine bir uyarı yazısı bırakırsanız hem biz hatalarımızı daha cabuk ogreniriz hemde açıklama vb yapın tarzı olaylardan oluşan kullanıcı vs admin/mod durumları ortadan kalkar.... Aynı zamanda aşırıya kaçmadıgımız surece dini ve poltiik görüşlerimizi öne sürmemizede izin verip biraz anlayış gösterirseniz çok müteşikkir oluruz... *!Diger* cogu sorunumuzun kayangi olan forumda din ve siyaset tartışmak yasaktır kuralı sebebiyle olaylar cıkmaması amacı ile... saygı ve ahlak cercevesi icinde din ve politika nın tartışılabielcegi bir bölüm açılırsa ve bunun başına bu konularda yetenekli biri verilirse sorun %99 cozulur... Bazı konualrda ayrgısız infaz oldugu yada en azından oyle gozuktugu dogrudur.... Bu durumu engellemek amacıyla belli uyelerden oluşan ve bu durumalrı inceleyecek bir "mahkeme" heyeti yapılabilir kullanıcılardan ki bu hem sorunumuzu cozer hemde forumumuzu daha demokratik bir yönetim altına alır.... *!Biz, Kullanıcılar* herşeyden ocne admin ve modlarımıza biraz anlayışlı davranalım unutmayalımki mod ve adminelr bizim için çalışıyor arada sırada tavırları yanlış olsada kimi zamanda bizim tavırlarımız yanlış oldugudna onalr anlayış gosterdiginden bizde onlara karşı biraz anlayış gosterelim... Aynı zamanda forum kurallarına uyalım hakaret vb etmeyelim ahlak ve saygı cercevesinde olalım.... siyaset ve dini konuları iceren başlıklarda kavga cıkarmamak icin cevaplarımıza dikkat edelim.. ucu acik kavgaya sebep olabilecek cevaplar vermeyelim.. igneleme yaparken dikkat edelim kalp kırmayalım.... Bir sorunumuz oldugunda herşeyden once öm yi kullanın ( karakedi vb cevap vermiyor demeyin eger dogru uslupla atarsanız veriyor)... Birde her en ufak oalyı abartmayalım.... Burası bir community zaman zaman olaylar cıkacaktır ancak bunu abartmak veya en kucuk sey yuzunden paticikden ayrılmak dogru degildir işin asıl yuzunu ogrenmeden bir şey yapmayalım.... Bunları yaparsak forumumuzun cok daha iyi bir yer olacagına inanıyorum... (eger eksik-gedik veya yanlış anlaşılmaya musait bir eyr avrsa soyleyin duzeltiym ekliyim) SAygılar.... ps: bu topic iaçmamın nedeni başta belirttigim sebepler + paticikle yaklaşık 9 yaşımdanb beir haşır neir olmam ve bu sebeple buranın ve kullanıcılarının beni daha iyi bir insan yapmasından dolayı buraya ve kullanıcılarına kendimi borçlu hissetmemdir umarum ufakda olsa bir parçasını odeyebilirim...[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b] [Bu mesaj Raistin tarafından 05 Haziran 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 fedaykin nerede? generalim 3. paticik ayaklanması çıktı![signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:262/melancholy/depression)|
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 @ raistin katılıyorum[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum [Bu mesaj ucanadam tarafından 05 Haziran 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 öeh diyorum yani[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
riglous Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bi arkadasimin da dedigi gibi "paticik bi diktatorluktur. :)" boyle basladi boyle devam eder. memnunuz, basarilarinizin devamini dileriz (dilemezsek de zaten kellemiz kesile).[signature][hline]Tulahr
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Raistin, 05 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: EVet son günlerde olan olaylardan sorna boyle bi topic açmaya akrar verdim umarım hor görülmem.... *!Adminler* Aynı zamanda bir hatamiz oldugunda gerke topic gerke davranış, öm vb yerine veya direk silmek yerine bir uyarı yazısı bırakırsanız hem biz hatalarımızı daha cabuk ogreniriz hemde açıklama vb yapın tarzı olaylardan oluşan kullanıcı vs admin/mod durumları ortadan kalkar.... abi ck gsel yazmıssın katılıorm ama insanoglu ole bisiki insiyatifli davranınca insanın ustune cıkıo... bnun denenmesi ii olablir ama bsa cıklck bisi olmaz.. ama dsuncelerine katılmıo deilm.. eger yetkililer bize gvenir ve bole bi uygulamaya baslarlarsa gsel olablr.. ama gsel olup olmaması her zamn bizim elimizde bence...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya ben nolursa mutlu olurum: emaleth apla çıksa yine yazılar yazsa oldukça mutlu olurum mesela :)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lol +999....9[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beyler bu topic son günlerde olan olaylar sebebiyle... tarafımdan paticik kullanıcı ve mod/adminlerinnide katkılarıyla gelişmek kaydıyla yapılmış bir "ogut" dizisi...ve ciddi bir topic sulandırmamanızı rica edecegim (bkz: a.k.a ciddi topicleri sulandıranları sevmiyoruz)[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Mix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lütfen sev beni. sefkat gosterin bena. love me... :([signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paticik kullanıcıları, modları/adminleri dedigim gibi bu oneri/ogutleri sizin onerileriniz dogrultusudna gelistirmek istiyoru mkatkıda bulunursanız sevinirim...
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Raistin gercekten senin gbi bi patiden beklencek bi davranıs.. paticikin bole olaylı gunlerinde bole bi knuya herkesin dikkatini cektiin icin sana gercektn tesekkur ediorm.. *saygıyla egilir*[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mix Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Cok saygı deger bab Raistin kenk beni uyardı özel mesaj ile. Topici daha fazla sulandırmayacagım. Aksam uyumadan önce sütümü içecegim. Forumları daha iyi bir hale getirmek için hep daha çok daha çok daha çok çalısacagım. burdan bütün bablara sesleniyorum. SİZDE ÇALIŞIN VE FORUMUMUZ KALKINSIN GELİŞSİN ! tenkz b@bz[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
helena Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 raistinin mesajında takıldığım bir nokta var: siyasi meseleler belki bir dereceye kadar toplumsal olaylar olduğu için belirli sınırlar içerisinde tartışılabilir, ancak din tartışmalarının hiç biri sonuçlanmamıştır bugüne kadar. ki bunun da ötesinde, din bireysel bir tercihtir, hiç kimse kendi inancından ödün vermek istemeyeceği için de paticikte tartışılması doğru değildir. buradan "din tartışılmaz" gibi bir tabu çıkarılmamalı, lütfen. ama herkes şunu biliyor ki konu din olduğunda sanal ortamın özgürlüğünden faydalananlar olduğu için tartışmalar çok rencide edici boyutlara ulaşabiliyor. bu yüzden din tartışılmalı, ama paticikte değil.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: orc_lord, 05 Haziran 2005 23:37 tarihinde demiş ki: fedaykin nerede? generalim 3. paticik ayaklanması çıktı! valla ya noluyoruz[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 mevsimdendir mevsimden herkes tatilini yapsın gelsin ortam sakinleşir e tabi hormonlar insanları uyarıyor nedense ben şu gece vartiyası topiğindeki geyiklere maxi kıl olma düzeyine ulaştım[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Messor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 paticikteki kullanıcılar; karşısında tartıştığı insanları kendilerinden daha az seviyede görmeyip, yukardan bakmayıp onların fikirlerine anında cevap yazıp çürütmek yerine kafalarında biraz yorarsa sözleri, her konuda "zafer benim olmalı!!, hahaha ayarı yaptım!! ben kazandım işte dicek lafı kalmadı" mantığı ile tartışmazlarsa, buraya fazla girdikleri için buranın havasını kontrol etmeye çalışmazlarsa, en genel olarak insana insan gibi davranırlarsa.. çok mutlu olurum[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion...
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yavaş yavaş kim giderse gitsin, 'kalan sağlar bizimdir' mantığı artıyo gibi geliyo bana..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 harvester ii gsel demissinde ole olmadıı icin paticik bole gunler yasıo ve burdaki uyelerin cognluu senn dediinin tam tersi sekilde davranıo...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Messor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 e evet. var olan durumu değil olmasını istediğim durumu belirttim[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya paticik iyice yabancılaştı,çoğu kişi nickini değiştirdi,bazılarımız ayrıldı..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 *!hor hor hor hor*[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle.
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben forumlarımı seviyorum, hep buradayım albul ve sozluk açılırsa sevinirim. bide genel af çıksa fln hani imzama bi baksalar :lol: en azından bu kadar sevilen bu kadar istenen üyenin yasağı kalksa.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 kalksa da gelmicek geri..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hm üzüldüm valla.. Ben Orc Lord Melankoliden çıkarsa çok ama çok sevinicem... bide chiptech biraz çekerse, bide tekel ürünlerinde ki vergiler azalırsa. bide beni mod yaparlarsa :)[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Öne çıkan mesajlar