Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bu Obi-wan Trials Nedir Ne Degildir? Ne Ise Yarar Falan Filan...Bilen Varmi?Aciklama Yapabilicek Olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bildiğim kadarıyla son gelecek expansion packle msutafaar gezegeninde jedilar için açılacak bir dizi quest. rewardlarininda baya sağlam olacağı söylenenler arasında. bir de galiba master olma yolu ordan geçecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Jedilar icin degil butun combat professionlar icin olan bir expansion pack, ayrica gecenlerde FRS ile alakasi olmadigini da belirttiler, dolayisiyla Knight Trials veya Jedilarla alakali bir gelisme bu expansion ile gelecek gibi gorunmuyor. Kisacasi jedi expansion packi degil.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 yok söylentiye göre ayni tarihlerdede frs cikacakmis ondan bir cok kisi karistiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yani Parali Olucak Gene.. Exp Pack Olduguna Gore....FRS Gelcek Gelcek Diyolar Gelen Giden Yok...Bakalim Bu Sefer Gelecekmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 walla görüntüler güzelleşmiş...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Obi-wan trials bir jedinin kendisine yakışanı giymesidir.. p.s. jedi olmayanlarda giyebilir...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 kaçıncı yüzyılda kaldın be tucnh çok eski o[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 a long time ago , in a galaxy far , far away...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oh my[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 merhaba, iş den güçten bakma fırsatım olmadı. peki bunun bir tarihi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Kafalarina Gore Takiliyo Adamlar Ne Desek Yalan Olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 adamlar halen daha Jedi üzerine yoğunlaşıyolar ve beni çığrından çıkarıyolar, GCW içine etmişler hala jediyi gelişitiroylar, okadar kullanılmayan prof varken!! Eski SWGyi çoook ama çok özledim, holocron sisteminden en çok ben şikeyet ederdim ama keşke yine öyle olsa[signature][hline]|Sul of Eclipse_-_-ShadowKnights-_-_> #SK# |MBH MRFL| "Through victory, my chains are broken. The Force shall set me free." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 trials of obi-wan; prem pearllere ihtiyacı olan ve FRS ye aç olan insanlar için yapılan bi para tuzağıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yanı çıktığında almak gerekmez mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: qwerty, 04 Eylül 2005 13:00 tarihinde demiş ki: trials of obi-wan; prem pearllere ihtiyacı olan ve FRS ye aç olan insanlar için yapılan bi para tuzağıdır +1 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bu gene jedilara grind yerleri fln getirecek yani...abuk abuk seyler...bi kristal olayi icina alicaz anlasilan..obi-wan trials olmayan flawless veya prem kristal kullanamaz uyarisi gorurseniz sasirmayalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar