Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Obi-Wan Trials Nedir Ne Degildir?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Jedilar icin degil butun combat professionlar icin olan bir expansion pack, ayrica gecenlerde FRS ile alakasi olmadigini da belirttiler, dolayisiyla Knight Trials veya Jedilarla alakali bir gelisme bu expansion ile gelecek gibi gorunmuyor.

Kisacasi jedi expansion packi degil.[signature][hline]Morian Dae
Jedi Weakling

Sosyal ağlarda paylaş

kaçıncı yüzyılda kaldın be tucnh çok eski o[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar halen daha Jedi üzerine yoğunlaşıyolar ve beni çığrından çıkarıyolar,

GCW içine etmişler hala jediyi gelişitiroylar, okadar kullanılmayan prof varken!!

Eski SWGyi çoook ama çok özledim, holocron sisteminden en çok ben şikeyet ederdim ama keşke yine öyle olsa[signature][hline]|Sul of Eclipse_-_-ShadowKnights-_-_> #SK#
|MBH MRFL|
"Through victory, my chains are broken.
The Force shall set me free."
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu gene jedilara grind yerleri fln getirecek yani...abuk abuk seyler...bi kristal olayi icina alicaz anlasilan..obi-wan trials olmayan flawless veya prem kristal kullanamaz uyarisi gorurseniz sasirmayalim :D[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...