Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yaa nedir bu sinemalrdan çektiimiz o kdr reklam warki filmin yarım saati geçiyo. Geçen gün charlies angels a gittim. Hane film fragmanları olurda yoq akbank reklamı yoq turkcell reklamı bunlar ne yaaa biz oraya film izlemeye gidios napalım axessi naapalım ayın futbol degerini onnarı ztn hep tvde görüyoruz :hrr: :hrr:[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Esasında reklamları filmin başlama saatinden önce koymaları ve saatinde filmi başlatmaları gerek.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben severim sinemada reklam seyretmeyi. heyecan artırıcı bir unsur olarak görüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet bende o zmn girmeeecem doal olarak ama nasıl fitil oldum axess in reklamında AAAAAAAAASSSSSSSSSSLLLLLLLLIIIIIII lan ztn sinemada kafamız şişio o kdr seste bide kadın uyuz uyuz aaaaaaaasssssssssssssslllllllllllıııııııııııı flm dio kafayı yiyoooum yaa bu reklam ztn yarım saat yane[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa [Bu mesaj Serkanow tarafından 18 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Emaleth, 18 July 2003 13:55 tarihinde demiş ki: ben severim sinemada reklam seyretmeyi. heyecan artırıcı bir unsur olarak görüyorum :) bende ama sadece film fragmanlarını[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 fragmanları kacırınca filmi kacırmıs kadar uzuluom wlla..o yuzden hep 10-15 dakka oncesınden sınemada olurum..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 fragmanlara ok de iskender 5 den bahsetmeye başlayınca bayıyo tabi.[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bayülgen'in kemancısının oynadığı reklamın sinema versiyonunu çok sevdim ben. keyifle izliyorum her gösterildiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 huh evet o reklam çok güzel bazen bana bakıyo gibi oluyo behue sanki bana sesleniyo (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sinemada reklam değil fragman izlemenin hastasıyım. hatta bazı "gitsemmi acaba?" diye düşündüğüm filmlere ,"en azından fragmanları izlemiş olurum" diye gittiğimi hatırlarım[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ankara odeon da şu çamaşır makinası reklamı var makinist ses yok makinist felan diyo onu ilk duyduğumda önden biri baarıyo sanmıştım :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Reklamların ayrı bi havası var sinemada ben cok sewerim (exc. dankek reklamı...) fragmanlar da süperdir yane sinemaya sırf onlar için bile gidilir (ex. Dreamcatcher - animatrix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Aegean, 18 July 2003 20:11 tarihinde demiş ki: ankara odeon da şu çamaşır makinası reklamı var makinist ses yok makinist felan diyo onu ilk duyduğumda önden biri baarıyo sanmıştım :))[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... lol,ben arkama donup bakmi$tim kim bagiriyo diye[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar