Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinema Reklamları

Serkanow

Öne çıkan mesajlar

Yaa nedir bu sinemalrdan çektiimiz o kdr reklam warki filmin yarım saati geçiyo. Geçen gün charlies angels a gittim. Hane film fragmanları olurda yoq akbank reklamı yoq turkcell reklamı bunlar ne yaaa biz oraya film izlemeye gidios napalım axessi naapalım ayın futbol degerini onnarı ztn hep tvde görüyoruz
:hrr:
:hrr:[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende o zmn girmeeecem doal olarak ama nasıl fitil oldum axess in reklamında AAAAAAAAASSSSSSSSSSLLLLLLLLIIIIIII lan ztn sinemada kafamız şişio o kdr seste bide kadın uyuz uyuz aaaaaaaasssssssssssssslllllllllllıııııııııııı flm dio kafayı yiyoooum yaa bu reklam ztn yarım saat yane[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa

[Bu mesaj Serkanow tarafından 18 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sinemada reklam değil fragman izlemenin hastasıyım.

hatta bazı "gitsemmi acaba?" diye düşündüğüm filmlere ,"en azından fragmanları izlemiş olurum" diye gittiğimi hatırlarım[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 18 July 2003 20:11 tarihinde demiş ki:
ankara odeon da şu çamaşır makinası reklamı var makinist ses yok makinist felan diyo onu ilk duyduğumda önden biri baarıyo sanmıştım :))[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

lol,ben arkama donup bakmi$tim kim bagiriyo diye[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur)
Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki:
6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...