ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kadıköy iyidir ya niye bozdunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 taksime gelcekler kadıkoye gelsin biz gittik sıra sizde bu benim icin son bulusma ypamyın gelin kadıkoye zaten suan moralim bozuk gelin iste kadıkoye o listekiler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ulan patlatıp patlatıp duruyonuz :D sonra niye bozdunuz diyonuz alla alla :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 abi ne patlatması ya kimse gelmiyoki telefon da konutur olsa ariycam hepsini teker teker[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Taksim buluşmasına yeni insanlar geliyo ha =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 taksim kasış bea, kadıköy :P[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. [Bu mesaj SKeLeToN tarafından 08 Eylül 2005 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kadıköy iyidir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bence Afrika'da yapın buluşmayı, yem yeni yüzler görürsünüz, hem atraksiyon olur. Camel Trophy Man falan olursunuz belki..[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 taksim kasar ya , kadıköy. ordan da Fikirtepe'ye actiona gideriz. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadıkoy dimi kesin ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadikoy kadikoy kadikoy ...... kadikoy[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aynı tayfaysa ben gelmiyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 farklı kisler var[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aslında taksime gelrim ama adam gibi nargilesi olan biryere goturun gittigimz yer dandikti beyler tamam taksim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 serdar aynı degil iste bende gelcem gel anadolunun bagrına[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 karar verin taksim mi kadıköy mü sapıtcam ahah :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 edirne olsun bizim olsun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 edirne olursa gelirim :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 taksim derim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gelmiyorum abi kimse gelmiyo eger takım olsurusa msn den sole kaan[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Sölerim o zaman Taksim yapıyorum 5 kişi garanti var gibi :P hatta 6 7 kişi o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadıköy olsun la.. ne zman olcak buluşma?[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadkoy ıcın son bı lıste olustursanız? tuzlada otuyorum benı taksım e getırtmeyın ya[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 kadıköye geliorum..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kadıköy içi liste : Bellow + 14 arkadaş Jacabo malik Bulldog Custodem Hymofsnuk (yada öle bişi nicki :P) Spiide Kenshin Villians beybin (ö.m attım cvp bekliyorum) Skeleton (ö.m attım cevap bekliyorum) Evet başka kimler adı yoksa söylesin fazla olanlarda söylesin...[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 08 Eylül 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar