yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nargilenin yeri topanedir ama kadıköyde olsa da olur h.içi olmasın aramızda çalışanlar var stajı olan var mesela ben :) yer ve zaman önemli ama illede narigile ille de nargile derim ben :D[signature][hline]seda
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: CusTodeM, 02 Eylül 2005 11:13 tarihinde demiş ki: ben 3 bucuk gun uyuyıycam Ben 4 ![signature][hline]#3
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 5 lan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 abi gelin konserden ondan sora 3 gun yuyun sora bulusuruz cumartesi gunu[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Nargilenin yeri artık Tophane değil. Çok bozdu -Tophane[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Prawler, 04 Eylül 2005 16:56 tarihinde demiş ki: Nargilenin yeri artık Tophane değil. Çok bozdu -Tophane genel anlamda öledir yani nargile denince akla gelen ilk yer ama çoğunluk nereyi isterse orda olsun tabii bide bayadır gitmiyorum Tophane ye eğer bozduysa eskisi gibi değilse uff kötü üzüldüm :([signature][hline]seda
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 herşeyin tadı bir süre sonra kaçıyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 tuh ya valla merak ettim gidip bakacam Tophane ye ne olmuş diye :)[signature][hline]stay whith me
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cok onceden bozmustu oralar... neyse bu hafta icin bulusuruz istediginiz bir gun yarin disinda...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 buluşssak mı ya? cuma günü gelebilirim bir tek ben, ona da kesin bir şey söyleyemem[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ohoo soruyorsun sonra emin degilim diyorsun kararsiz sey seni[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ya siz bi ayarlayın, ben de ayarlarım üstüne bir şeyler cuma günü gelebilecek olanlar isim versin, kadıköy buluşması yapalım güzelinden, yeni thread de gerekir şöyle bir 5-6 kişi cıktıktan sonra[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aha ben[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ah ankara ah[signature][hline]Who can explain?
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben shippy eagle kenshin spidee bence bu admalri kesin toplariz :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de varım. balona binelim hep beraber hehe. daha binmedim de ben şimdiye kadar. :/ ukte oldu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 suanki tahmini liste: Bulldog Custodem Hymnm(abi pardon ismini hic doru yazamıyorum) spidee(daha haberi yok :)) kenshin(dun aradi bulusma varmı diye) malkavien zaugna eagle(dun aradi bulusma varmı diye) bence bu yine bole oluruz gibi geliyo ama bilemi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 başlığı ben açıyom fikri ben veriyom beni eklemiyonuz hiç alla alla :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nickimi doğru yazana tam 100 bin lira veriyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: BeIlow, 06 Eylül 2005 11:59 tarihinde demiş ki: başlığı ben açıyom fikri ben veriyom beni eklemiyonuz hiç alla alla :D kendin yaz organizator sen sin :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Buluşma yeri : Kadıköy (müş :P Taksim nie diil ya :D) Gün : Cuma Saat : Bilmem Buluşma yeri : %100 boğanın ora dicekler ehuhe :P Liste (tahmini imiş) Bellow Bulldog Custodem HymnOfSnuk Spidee(daha haberi yok ) KenshinHimura(dun aradi bulusma varmı diye) XalkavianX ZaugnaKhaldun(ne yapcağı belli olmaz :D) eagle_dnz(dun aradi bulusma varmı diye) Şimdilik bu kadar :P Kadıköy ü Taksime değiştiremem artık herhalde eehhe :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
yacamaouse Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ne ne ne cuma günü mü böhüüüüüüü:( hafta içi gelemem stajım var pazar günü olur ancak ama çoğunluk ne diyorsa o olsun tabi bende resimlerinize bakarım artık napayım herkese iyi eğlenceler ben ağlamaya gidiom bye :([signature][hline]
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 boswerin taksimi felan zaten goruyuosunu dandik yere sadece efeye yariyo :D kadıkoy iidir[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!!
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Buluşma yeri : Kadıköy Gün : Cuma Saat :13.00 diyorum(siz 13.30-14.00te gelrisiniz :)) Buluşma yeri :Simitin orda Liste (tahmini imiş) Bellow (kesin dedi ama belli olmaz :)) Bulldog(kesin) Custodem (kesin) HymnOfSnuk (kesin) Spidee(daha haberi yok ) KenshinHimura(dun aradi bulusma varmı diye) malkavienX ZaugnaKhaldun(ne yapcağı belli olmaz ) eagle_dnz(dun aradi bulusma varmı diye) coldshadow(kesin) ucan adam( durmunu unuttum :)) [Bu mesaj BullDoG tarafından 06 Eylül 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 lann simit nerde O_OOOOOOOoooooooO :D ben simiti bilmiyorum bi boayı biliyorum yaaa :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b]
Öne çıkan mesajlar