Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cebit fuarına nasıl bilet bulunur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 arkadaş gitmeyi düşünüyordukta biletlerin 20 milyon olduğunu duyunca herhangi bir dergi falan veriyormu veya beleş bulma şansımız varmı diye merak ettik. Yani cumartesi gedeceğiz. Sizin bildiğiniz bir yol varmı ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
Dergilerden biri garanti veriyordur, her sene verir..[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
ne alaka yahu 18 yaş? amacı nedir bu uygulamanın yobaz zihniyet midir nedir neden ya saçmalığa bak[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 09 Eylül 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
..her sene aynı

E ozaman teknoloji hiç ilerlememiş oluyor senin dediğine göre o_O ? Adı üzerinde "Teknoloji Fuarı". Yeni fikirleri, yeni icatları sergiliyorlar[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Mesaj tarihi:
Standlar,firmalar,promosyonlar aynı.Ayrıca orada tanıtılan herşey zaten internet vs. aracılığı ile halk öğrenebiliyor.

Ürünler zaten önemli olan onlar :) 1998 yılından beri her sene giderdik geçen sene babam fln gitti ben gitmedim bu sene de gitmek istemiyorum zaten :) Sıkıldım artık Bilişim'den. Avaturk'un standı varken ne güzeldi gitme amacımdı :)
Mesaj tarihi:
puff hala bilet bulamadım cumartes gidip para bayacam bu gidişle..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
Hangi tarihler arası açık CeBit ? Benim geçen senelerden görevli kartım vardı, onu kakalayabilir miyim acaba =)[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
maalesef olmaz dediğin bu pazara kadar açık cebit[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
neyse görünüşe göre yarın bayıla bayıla sayacaz ytlleri neyse keyfine bakalım artık..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
bence gereksiz bi fuar. atta bence fuarlar artık tamamen gereksiz.fuar neden yapılır bütün firmaları bi arada görüp değerlendirme yapıp fiyat/performansda en iyi çıkanı almak için ama bunu zaten şu an internetten yapabiliyorsun bence hiç uğraşma ayaklarına yazık çekilmez o trafik vs...
Mesaj tarihi:
fuar lar cok gerekli seylerdir. Cok super is baglantilari yaparsin oralarda. Yeni urunleri deneme sansin olur. En onemlisi kendi isinle ilgili dostlar edinir rakiplerini tanirsin. Bunlari internetten yapamazsin. Neyse calismaya baslayinca anlarsin.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Biletix te fln yokmu? (dier postları okumadım sakın kızmayın eer yazılmışsa) yada içerde tanıdık yokmu?[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
Ciddi söle lam ! Oha ben uçuyorum[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

[Bu mesaj Arden tarafından 10 Eylül 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...