Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mIRC hakkinda sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
quakenet.org a baglanmaya çalişinca şöyle bir şey cikiyor ve disconnect oluyorum

As a security countermeasure, all clients connecting from TurkTelecom are now required to give a valid ident response on connect. If you use mIRC, open mIRC options, select Connect -> Identd -> Enable Identd server. You may also need to unblock/forward port 113..
-
Closing Link: Elderone by port80b.se.quakenet.org (G-lined)
-
* Disconnected

Ne yapabilirim[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bir kaç gündür bendede var , orda yazan ayarlar yapılı olduğu halde aynı hatayı verip quakenet.org a bağlanmıyor.Bazen düzelip girebiliyorumda az yani.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
Orada yazılı olan ayarlar yapılı zaten genede aynı şeyi söylüyor sorun orada zaten.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Regalya, 07 Eylül 2005 06:09 tarihinde demiş ki:
quakenet.org a baglanmaya çalişinca şöyle bir şey cikiyor ve disconnect oluyorum

As a security countermeasure, all clients connecting from TurkTelecom are now required to give a valid ident response on connect. If you use mIRC, open mIRC options, select Connect -> Identd -> Enable Identd server. You may also need to unblock/forward port 113..
-
Closing Link: Elderone by port80b.se.quakenet.org (G-lined)
-
* Disconnected

Ne yapabilirim

bunların hepsini yaptın ve olmadı ise www.quakenet.org sitesinde forumları var oraya girip sorabilirsin
1-2 gün içinde cevap veriyor adminleri

quakenet dönem dönem tr iplerini komple blockluyor nedeni ise tr den cok fazla saldırı almaları imiş
bir admini ile görüşmüştüm
tr den giren iplerin %30 u saldırı yapıyor veya zararlı dosyalar yollayıp, transfer yapıyorlarmış. bu nedenlede bütün ipleri 3 ay blocklamıslardı bir aralar[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
  • Yeni Oluştur...