Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Compaq Armada serisinde nbi laptop var elimde ama kabloyla nete bağlanamıyorum. Ethernet kartı INTEL(R) PRO/100+MiniPCI diye bir şey sanırım. Başlat >> Çalıştır dan winipcfg yazıp ethernet kartının şeyini seçip yenile diyince bilgisayar takılıyor 1dk. sonrasında da `Hata DHCP Sunucusu kullanılamıyor."" bağdaştırıcısı yenileniyor` diye bi ekranla karşılaşıyorum. İşin garibi modemden çıkan ethernet kartı girişine takmam gereken kabloyu taksam da takmasam da bu hatayla karşılaşıyorum. Bu laptop ile nasıl kabloyla nete bağlanabileceğmi bilen varsa, yardımlarını esirgemezse çok sevineceğim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 abi o zaman senin problemin ethernet kartıyla. git yenisin al yada bilgisayarcıya götür tanıtsınlar. eğer kablo modemin usp ile takılıyosa öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Eğer Windows XP kullanıyorsan güncellemeleri indirmeni tavsiye ederim. Bazen bu tür sorunlar işletim sisteminin güncellemeleriyle ortadan kalkıyor. Varsa son ayların bilgisayar dergilerinin CDlerinde XP server packleri vardır.[hline]MS[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ya bilgisayar modemi görüyor modem bilgisayarı görüyor tek sorun veri alış verişi olmaması. TCP/IP ayarlarında yapmam gereken birşey mi var acaba ? Usb den de bağladım gene gördüler birbirlerini ama nete bağlanamadım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Sen xp yükle bence çok daha rahat yaparsın herşeyi ikna et babanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bendede armada var. winupdateden network driverları update et. Assign IP automatically seç ve bir daha dene.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Network driverları derken hangisini ? Bi sürü firmanın networkd driverı yazıyo o listede ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bir de Assign IP olayını nerden automatically ye çeviricem. Bulamadım da ağ ayarlarında aradım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Compaq Armada 550 var ve Ethernet kartı yok onun yerine; D-Link in vericisi kart halinde al tak ama bilgisayardaki kablo ya verici takıyorsun kart 50-60$ ama verici biraz tuzlu. (ben kullanıyorum memnunum.)[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Daha önce başka bir ethernet kartı ile dhcpd 'den IP almış olmayasın ? IP ler Ethernet Kartlarının MAC adreslerine göre verilir. En azından Kablonet bünyesindeki çoğu DHCPD sunucusu böyle configure edili durumda. Kablonet'i arıyorsun, ethernet kartımı değiştirdim diyorsun, problemin çözülüyor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evet şu an kullandıgımdan çıkarıp ona sokuyorum.Yani arasam o modeme şaaptırsam bu sefer bunda kullanamayacam bu mantığa göre. Çok acı bişey ama arayıp sormam lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Eh güzel kardeşim, madem iki bilgisayarın var, neden aralarına güzel bir ağ kurup da interneti paylaştırmıyorsun ?[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Güzel ağ kuramıyorum işte sorun orda. Tek ethernet kartı var. USB den bağlamak da istemiyorum modemi arkadaş bağladı modemi yanmış yarım saatte.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hurafe onlar. USB den takarsan tek karşılaşacağın engel biraz daha CPU Usage o kadar. Sen güzel güzel bir ethernet kartı daha al, $10 bişey. Tak onu, babalar gibi çık internetine, altındaki herkes de istediği gibi çıksın.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Peki 2 bilgisayar arasında ağı nasıl kurucam ? Bi programı falan mı var pek bi bilgisizim bu konularda.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar