Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Router kullanıyorum fakat ip'im normal olarak sabit kalıyor.Böyle Routerler için ip changer gibi birşey varmı ? veyatta routerle oynaşsam ip değişebilirmi ? Çıldırdım ya eskiden normal adsl modem vardı her restart'ta değişiyordu.şimdi 2 makina oldu paylaştırmak için router aldık ama harbi ip'in sabit kalması çok kötü.Nasıl şey edebilirim bunu ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ipconfig /release ipconfig /renew dene bi[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
sbora Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şimdiki modemin markası nedir?[signature][hline]Snowboy
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 modem ile router ikisi bir arada tek bi aletin içindemi ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende bişey değişmedi valla renew olayı, hala aynı durumda ama sanki net biraz daha hızlandı eski haline dönmüş gibi :)
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Marka CNet ADSL Ethernet Router ip config'leri yazdım release ve renew'i restart attım tık demedi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love [Bu mesaj Masteis tarafından 09 Eylül 2005 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 normal adsl modem ne ya? onların hepsi modem/router. kendi makinanda TCP/IP settings den dinamik IP aldın mı? modemde DHCP açık mı? IP yenileme süresi ne kadar? bunların hepsini yapsan bile modem hala sana aynı IP adresini verebilir, bunda ne sakınca var. zaten gerçek IP'in değişmiyor[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok canım gerçek ip değişmesinden değil.Ya aslında soldat için bu ip değişikliği.Şöyle anlatayım(bu konularda pek bilgimyok) Soldat dediğimiz oyunda " FAKE " istilası var ve seni server'dan atıyor.Benim önceki kullandığım modem " Speedtouch 360 " mı neydi.Bi restart atıp oyuna tekrar girebiliyordum fakat bu ethernet router'de olmuyor.Bi ban yiyoruz bekle anam bekle.Gene aynı şekilde forumlardan atılıyoruz bi restart atıp okuyabilirken şuanki ile bunu yapamıyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: tanoren, 09 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: normal adsl modem ne ya? onların hepsi modem/router. kendi makinanda TCP/IP settings den dinamik IP aldın mı? modemde DHCP açık mı? IP yenileme süresi ne kadar? bunların hepsini yapsan bile modem hala sana aynı IP adresini verebilir, bunda ne sakınca var. zaten gerçek IP'in değişmiyor bide bilgim olmadığı gibi DHCP ne ? oluyor :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Abi ip nin değişmesi için modeme restart atman lazım. Anladığım kadarıyla ethernet modem kullanıyorusun. Usbyse zaaten değişmesi lazım her restartta. (Statik ip almadıysan telekomdan.)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 modemin fisini cek ve tak[signature][hline]classified
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cross switchli kullanıyorum router için,o dediğin küçük başlı usb kablo yok.İnternet'tn yararlanmak için ethernet kısmına takıyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bilmiyorum sende olabilirmi aynı cnet den bende kullandım zamaninda , şöyle bir olay yapinca bi düzelmeoluyodu ikisinide prizden çıkariyodum sonra modem i bağliyodum sadece o online olduktan birkaç saniye sonra route rı takiyodum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok ya olmuyor kafayı yiecem[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Öne çıkan mesajlar