Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölü kedi :((((((


qEmrullahp

Öne çıkan mesajlar

Tren yolundan geçiodum bir de baktım kedi ölmüş tren altında kalmış kedi ikiye almış tekerlekleri trenin bölmüş ikiye nasıl acı çekmiştir hayvan ya çok üzüldüm görünce :'((([signature][hline]DEF klanının gücü!!!Gothic_Angel, 01 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
benimde şeker mi şeker magic the gathering kartlarım var :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 08 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
insanlar ölüyor


Diyelim ki, bir hayvan için iyi bir şey yaptık. Bu ister evrensel ahlaka ister dinlere göre iyi bir şey demek. Sonra başka birisi diyor ki: "İnsanlara yardım edin!"

Hayvanseverler iyi bir şey yapıyorlar, fakat yukarıdaki gibi suçlanıyorlar, neden peki, iyi bir şey yaptıkları için? Bence iyi bir şey yapmayanları suçlamalısınız.

Birisi yolun kenarındaki taşı uzağa atar, kimse takılmasın diye; başka birisi de uzaktakı taşı yolun kenarına getirir, yorulanlar oturabilsin diye.

Farklı düşünebiliriz, ama aynı taraftayız.[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ah ben de göztepe minibüs yolunda ölmüş bir kedi görmüştüm, ya çok kötüydü, yanmıştı :([signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide böle dışarda ölen bazı hayvanlar oluyo.. kimsede onları oradan çekip bi yere gömmuyo.. ve nerdeyse butun arabalar fln uzerinden geçiyo.. çok acıyorum, üzülüyorum..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...