qEmrullahp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Tren yolundan geçiodum bir de baktım kedi ölmüş tren altında kalmış kedi ikiye almış tekerlekleri trenin bölmüş ikiye nasıl acı çekmiştir hayvan ya çok üzüldüm görünce :'((([signature][hline]DEF klanının gücü!!!Gothic_Angel, 01 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: benimde şeker mi şeker magic the gathering kartlarım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne gerek var ki şimdi bunu bize anlatmaya..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 naptın abicim yaa... uff... vallaha.. ne diyecem bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 olabiliyor bu tarz şeyler. arabalar veya diğer şeylerde ezebiliyor. gerçekten çok kötü bir izlenimi olmalı :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaa tamamda niye anlatıosan yaaaaa offffffff içim kötü oldu :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ne diyelim.. Nur içinde yatsın. Umarım çok acı çekmemiştir.. :( Bu insanın başına da gelebiliyor.. Hayat iste.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 insanlar ölüyor[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaşmanı anlıyorum, keşke bu anı yaşarken yalnız olmasaydın, belki küçük bir mezar yapardın arkadaşınla. Ve dünyada adsız bir kedinin iki parça bir mezarı olur... Üzüldüm...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Dextra, 08 Eylül 2005 17:47 tarihinde demiş ki: insanlar ölüyor Diyelim ki, bir hayvan için iyi bir şey yaptık. Bu ister evrensel ahlaka ister dinlere göre iyi bir şey demek. Sonra başka birisi diyor ki: "İnsanlara yardım edin!" Hayvanseverler iyi bir şey yapıyorlar, fakat yukarıdaki gibi suçlanıyorlar, neden peki, iyi bir şey yaptıkları için? Bence iyi bir şey yapmayanları suçlamalısınız. Birisi yolun kenarındaki taşı uzağa atar, kimse takılmasın diye; başka birisi de uzaktakı taşı yolun kenarına getirir, yorulanlar oturabilsin diye. Farklı düşünebiliriz, ama aynı taraftayız.[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi gunde hastaneye git bakalim mesela acile. gunun ozetini bize anlat...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bizim evin yokuşunda ezilmiş bir köpek yavrusu vardı=/ 2,5 aylık bile değildi belki.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ay cok kotu ya harbiden[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koex Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende arabayla giderken önüme kedi çıkmıştı görünce ani firen yaptim vurdum hayvana ama yaşiyordu alip veterinere götürücektim kaçti .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 çok fazla hayvan ölüsüne -özellikle kedi ve köpek- rastlamak mümkün maalesef yollarda =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ah ben de göztepe minibüs yolunda ölmüş bir kedi görmüştüm, ya çok kötüydü, yanmıştı :([signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bide böle dışarda ölen bazı hayvanlar oluyo.. kimsede onları oradan çekip bi yere gömmuyo.. ve nerdeyse butun arabalar fln uzerinden geçiyo.. çok acıyorum, üzülüyorum..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar