KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesela şöyle bişey yapsak herkes kendi divx'ine uygun bulamadığı altyazıyı söylese ondan olan biri de cevap verse böyle böyle sefindirsek birbirimizi olmaz mı :) Mesela ben shaolin soccer'ın ispanyolcasını çektim ama denediğim tüm altyazılar uygun çıkmadı benim gibi ispanyolca çeken var mı bu filmi :)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkes burada link verirse özeelikle bir topic altında millet o filmin altyazısını bulamaz ada çok uzun zamanını alır. düşünsenize 2000 mesaj olduğunu topicte, ondan sonra hangi safada acep die ararsın durursun. En sağlıklısı p2p programlarından indirin. zaten 35kb falan bu dosyalar. bence gereksiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 zaten isim verip koymayacak soru sorana cevap olarak atacak[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hoş olabilirde cılkı da çıkabilir..denemeye değer ama bence..cılkı çıkarsa kitlenir zaten..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkes şu topiği sık kullanılanlarına eklese, zırt pırt altyazı sormasa, bu sitelerde arasa, bulamazsa kaderine razı olup biri hazırlayana kadara beklese... Ya da "DivxTürk" ve "Subtitle Workshop" gibi programları bilgisayarına kursa, eldeki altyazılardan kendi senkronunu kendi yapmayı öğrense, "armut piş, ağzıma düş" misali ağzı açık beklemese... Hayat ne güzel olur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ya keşkle herkes artislik yapmasa. Herkesin salak olduğunu düşünüp divxplaneta divxforevere bakmayacağını düşünmese. Türkçe altyazılara ihtiyacı olanların olduğunu düşünse. ne güzel olurdu di mi?[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Herkes bu kadar önyargılı olmasa, orada 20 küsür site olduğunu görse, çok konuşmayıp tek tek aramaya başlasa.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 birinin elinde varsa ve bulma imkanı varsa neden senkron ile uğraşsın? sen de altyazı indirme kendin hazırla o zaman. madem bu kadar armut piş ağzıma düş falan diosun bi şeyi de baltalamayın ya[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 En son sneakers'ı arıyordum bulamadım..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 the o.c 119 - heartbreak türkçe coupling (5ti galiba) the girl with two breasts ingilizce ve türkçe altyazılarını arıyorum elinde olan varsa pm atsın lütfen[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=136335[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dextra, 29 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki: birinin elinde varsa ve bulma imkanı varsa neden senkron ile uğraşsın? sen de altyazı indirme kendin hazırla o zaman. madem bu kadar armut piş ağzıma düş falan diosun bi şeyi de baltalamayın ya Bu mesajınızdan altyazı işinden anlamadığınızı çıkarıyorum. Altyazı çevirmek o kadar kolay bir iş değildir, öncelikle filmi baştan sona orjinal dilinde veya bildiğiniz başka bir dildeki altyazı ile izleyip anlamanız gerekir. Daha sonra teker teker altyazı zamana uydurularak, film tekrar tekrar izlenerek çevrilir. Bunun yanında senkron işi çok çok kolaydır, yukarıda bahsettiğim programlarla zaman ve fps ayarı yaparak eldeki hazır ama filme uymayan altyazı filme uydurulabilir. Eğer yukarıda verdiğim topikteki 20 küsür siteden işime yarayacak altyazıyı bulamazsam kendi senkronumu kendim yaparım. Ben bunu anamın karnında öğrenmedim. Bilmeyenler için tutorialları internette her yerde var. Hiç altyazı bulamamışsam bir süre altyazı gelmesini beklerim, o da olmazsa oturur, izler, başkaları için kendim çeviririm. Şu an divx sitelerinde bulunan Türkçe "Fantastic 4" altyazısı bana aittir mesela.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 babalar altyaiavcisi diye bi program var tüm divxlerimde işe yaradı ama programlardan anlamayan birinin onu çözmesi çok zor :) bi deneyin birsürü altayzıyı buldum[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Initial D 2005 bu filme "Frame Rate: 23,976" uyumlu 1 alt yazı bulamadim, divxforever da var fakat alakasi yok :( help me[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yokmu sevab islemek istiyen pati[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok herhalde[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 valla ben uydururdum elindeki versiyona ama fi,lm yok bende nası ayarlayacağım?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 initial d ingilizce 23,976 1 cd altyazi [signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ellerine saglik ama bana turkcesi lazim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bachelor party - tom hanks (1984) türkçe altyazi arıyorum.nette bi çok yere baktım maalesef bulamadım.elinde olan falan varsa.lütfen yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 İngilizcesi var malesef :([signature][hline]Msn Horrible 31 Ağustos 2005 15:57 tarihinde msn'de demiş ki: hobaraaak [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 divx forever ve divx planetta turkcesini bulamadiysaniz bulmak cok zor o yuzden ingilizce deneyin az buz anlarsiniz cok bisey kacircaginizi sanmam[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ya bugün leet talklu altyazılı film izledim alt yazı böyleydi "bEn g1D1y0ruM" eehheh çok güldüm.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: KucukHusamettin, 02 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: İngilizcesi var malesef :( yunanca, arnavutça ve başka bi çok dilde buldum ama maalesef türkçesini bulamadım.genede eivallah saol aradığın için[signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: vimpir, 02 Eylül 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Initial D 2005 bu filme "Frame Rate: 23,976" uyumlu 1 alt yazı bulamadim, divxforever da var fakat alakasi yok :( help me ocaginiza dustum[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar