Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altyazı Topiği

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Mesela şöyle bişey yapsak herkes kendi divx'ine uygun bulamadığı altyazıyı söylese ondan olan biri de cevap verse böyle böyle sefindirsek birbirimizi olmaz mı :)

Mesela ben shaolin soccer'ın ispanyolcasını çektim ama denediğim tüm altyazılar uygun çıkmadı benim gibi ispanyolca çeken var mı bu filmi :)[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes burada link verirse özeelikle bir topic altında millet o filmin altyazısını bulamaz ada çok uzun zamanını alır. düşünsenize 2000 mesaj olduğunu topicte, ondan sonra hangi safada acep die ararsın durursun. En sağlıklısı p2p programlarından indirin. zaten 35kb falan bu dosyalar. bence gereksiz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes şu topiği sık kullanılanlarına eklese, zırt pırt altyazı sormasa, bu sitelerde arasa, bulamazsa kaderine razı olup biri hazırlayana kadara beklese...
Ya da "DivxTürk" ve "Subtitle Workshop" gibi programları bilgisayarına kursa, eldeki altyazılardan kendi senkronunu kendi yapmayı öğrense, "armut piş, ağzıma düş" misali ağzı açık beklemese...
Hayat ne güzel olur.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ya keşkle herkes artislik yapmasa. Herkesin salak olduğunu düşünüp divxplaneta divxforevere bakmayacağını düşünmese. Türkçe altyazılara ihtiyacı olanların olduğunu düşünse. ne güzel olurdu di mi?[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birinin elinde varsa ve bulma imkanı varsa neden senkron ile uğraşsın? sen de altyazı indirme kendin hazırla o zaman. madem bu kadar armut piş ağzıma düş falan diosun

bi şeyi de baltalamayın ya[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Sosyal ağlarda paylaş

the o.c 119 - heartbreak türkçe

coupling (5ti galiba) the girl with two breasts ingilizce ve türkçe altyazılarını arıyorum

elinde olan varsa pm atsın lütfen[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 29 Ağustos 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
birinin elinde varsa ve bulma imkanı varsa neden senkron ile uğraşsın? sen de altyazı indirme kendin hazırla o zaman. madem bu kadar armut piş ağzıma düş falan diosun

bi şeyi de baltalamayın ya

Bu mesajınızdan altyazı işinden anlamadığınızı çıkarıyorum. Altyazı çevirmek o kadar kolay bir iş değildir, öncelikle filmi baştan sona orjinal dilinde veya bildiğiniz başka bir dildeki altyazı ile izleyip anlamanız gerekir. Daha sonra teker teker altyazı zamana uydurularak, film tekrar tekrar izlenerek çevrilir.
Bunun yanında senkron işi çok çok kolaydır, yukarıda bahsettiğim programlarla zaman ve fps ayarı yaparak eldeki hazır ama filme uymayan altyazı filme uydurulabilir.
Eğer yukarıda verdiğim topikteki 20 küsür siteden işime yarayacak altyazıyı bulamazsam kendi senkronumu kendim yaparım. Ben bunu anamın karnında öğrenmedim. Bilmeyenler için tutorialları internette her yerde var.
Hiç altyazı bulamamışsam bir süre altyazı gelmesini beklerim, o da olmazsa oturur, izler, başkaları için kendim çeviririm. Şu an divx sitelerinde bulunan Türkçe "Fantastic 4" altyazısı bana aittir mesela.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...