HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ayılsınlar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Böağ. Abi pop sevmem sevdirmem dinleenleri sevmem genelde tikkyler dinliyo (bizm okuldan deneyimim var tabi istisnalar var) hülya avşar yaşlandı pörsüdü artık güzel demek bence yalan kayayı zaten sevmem sonradan görme birinin teki bence[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bi de burnu uzun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 :) Benimde paparazziliğe merakım yok. Sadece pati halkına yansıtmak istedim. Ayrıca şikayet ettim bile kendi msjımı kitlenmesi için.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 öeehhhh! böööüüüü! kusacam artık!![signature][hline]Pessimist Style
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 son dakikka son dakkka flaşşşşşşşşsssssssss hülya kaya evliliğ 3 saat önce bitii şimdi hülya avşar napacak bebenin vekaleti kime verilcek kaya feraye ile evlencek mi bu soruların cevabı az sonra burda[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 @insight: süper adamsın ya :) @2pac: yardın ahuahauhu hala gülüyorum[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o feraye ne gudik bir kadındır ya. gastede gördüm , gudubetti resmen. dedikoducu da oldum tam oldum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
2pac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kaya feraye yi hala ferrari mi sanıyo ferrari diye feraye yemi biniyo . hülya ibrahim tatlıses lo lo lo yaptımı .[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Denth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Hmm, Hülya müsait oldu demek gene Bazıları kapısında sıraya girer muhtemelen
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 minik zehra ya babalık yapabilirim.hulyayada iyi bi koca olabilirim ii oldu ayrılmaları[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 böyle saçma sapan şeylerle dolduruyorlar milleitn kafasını da.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Boşanırlarsa boşansınlar banane ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back ..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 senin kalbin var tabi. bizde yok ama , o yüzden yani. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hayır boşanmasınlar..biz onları içimizden biri gibi görüyoruz.. aileden onları mutsuz görmek ah ah kelimelere dökemiyorum:p[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Kaya'da az değilmiş :)[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Öne çıkan mesajlar