Stunner Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaw bi eslandan çıkam dedim hay çıkmaz olaydım:( current zone die hata werdi oyuna giremiom kaç saatttir bende sadece a1 gözüküor sanırım a2 a3 de yokmus a2 a3 ü nasıl açabilirim?
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 aynı sorun cogumuzda var beklemekten baska care yok maalesef.
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Vivendi_Color, 08 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: aynı sorun cogumuzda var beklemekten baska care yok maalesef. unutmadan current zone o bolgeyle ılgılı hatayı bildiriyo:D ben carımı dun gece cz de bıraktım gıremıyorum.
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bıraktıgın mekanın doluluguyla ilgili bişi ares 1 de aynı sorunu yasarken ares 3 e hic sorunsuz girdim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet ama a3 yok :-)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Malach, 08 Eylül 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Evet ama a3 yok :-) ares 3 war su anda arkadaslarım ares 3 de oynuo fakat ben goremiorum deli oldum kafasına gore gorunup kafasına gore kayboluyo sansına cıkarsa
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Evet klan chat ten konuşuyorum a3 tayfası exp partisinde ben ise a1 de lag dc derken duramıyorım.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!)....
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende sadece a1 b1 c1 d1 x1 war ama bikaç saat önce girmiştim hepsi wardı bi ark hiç çıkmadı hala oynuo a2 de biride a3 de ..nedendir bilmiom a1de asıl char zone hatası ama diğerleriyle girebilyom beklicez artıq ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares [Bu mesaj zzz tarafından 08 Eylül 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bu ne ya yemın ederım ke tam bir rezillik olmus ya currret zone verir ya hackshield verir karakteri yerinden kımıLdatamıyorum .. Sabah karakteriniz kullanılıyor hatası verdi simdi giriyorum curen zone veriyor bu ne ya resmen sefillik bu ke adam gibi yapamadıLar gitti[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 sacmalık yaa.a1 a2 a3 göürünüyorken girip cıkıyorum sadece a1 var.KO nı isiyorum geri versinler:D
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Az önce current zone hatasından kurtuldum diye sevindim oyuna girdim derken dc ... Tekrar girmeye kalkınca Bu hata ... [spo1=-1 noluyo [spo2=Noluyo??][/spo][signature][hline]::_JrHanD_::/Beramus/PaladinOJ ...TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :([Bu mesaj KaKsi tarafından 09 Eylül 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bilmem banamı özel ama sol alttaki chat bölümünde gördünüz gibi önceki msjlara dönmek için ok fln yoq bende ama info bar da war anlamadım ki noluoz.... [spo1=???][/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: KnuCkLeS, 09 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Az önce current zone hatasından kurtuldum diye sevindim oyuna girdim derken dc ... Tekrar girmeye kalkınca Bu hata ... [spo1=-1 noluyor ??]http://img175.imageshack.us/img175/8150/2005982358550wh.jpg[/spo][signature][hline]::_JrHanD_::/Beramus/PaladinOJ ... TT__/Deimos/n00bz/51 oldu bıraktım :(
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: KnuCkLeS, 09 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Az önce current zone hatasından kurtuldum diye sevindim oyuna girdim derken dc ... Tekrar girmeye kalkınca Bu hata ... [spo1=Düzelttim senin yerine ...][/spo] said: bu arada aynı hata bendede war...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
elitecop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ewet arkadaşlar tanıdığım en az 20 ko. oyuncusu aynı dertten müzdarip ve temenni aynı eski oyunu geri istiyoz.. :( bu ne rezillik ya giremiyoz girince lag dc bide bunlar yetmiyormuş gibi dmageler düştü a.k. ben kıçımı yırttım para yapiim 54 büyüsünü açtırıyım diye onunla warewollf bile kesemiyom. :S Knight Online ı geri istiyozzzzzzzz... :(:(:([signature][hline]K.o. Server : ARES IRK : KARUS Char: Mage LvL : 5x Clan : ReaL
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Burada bağırmakla KO geri dönmez. Düzenleme: Maalesef.. [signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... [Bu mesaj Malach tarafından 09 Eylül 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: zzz, 09 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Bilmem banamı özel ama sol alttaki chat bölümünde gördünüz gibi önceki msjlara dönmek için ok fln yoq bende ama info bar da war anlamadım ki noluoz.... [spo1=???][/spo] O bahsettiğin ok sağ taraftaydı, dikkatli bak onu sola almışlar....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
zzz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: KaKsi, 09 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: zzz, 09 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Bilmem banamı özel ama sol alttaki chat bölümünde gördünüz gibi önceki msjlara dönmek için ok fln yoq bende ama info bar da war anlamadım ki noluoz.... [spo1=???][/spo] O bahsettiğin ok sağ taraftaydı, dikkatli bak onu sola almışlar.... :D:D:D kafa yicez bu gidişte ke patch upgrade current zone fail fln derken gözümüzün önündeki şeyi görmüoz :)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oh be sonunda yükleyip girdim ben de oyuna.ya aslna bakarsanız herşeye rağmen hoşuma gitti oyunun son hali çnkü dc ve current zone dşnda bi aksilik görmedim henüz warrior charım var herşey yolnda gözüküo yeni şehirlere fln baktım piana elmorad castle olmuş deişmiş haritalar fln güzel hoş yani..ama arkadaşlar sabretmeyi bilin biraz yrn öbür gün düzelir herşey yoluna girer,ha yrn öbür gün olmadı bi hafta içinde herkes rahatça girip oynamaya başlar.bu arada grafikler de hoş olmuş..bi de şu current zone olayı denildii gibi a2 a3e girince çözülüo sorunsuz girilio oralardan tabii oralar o dier serverlar gözküosa..çnkü bende de bazen sadece ana serverlar gözüküodu dier 2.ler 3.ler yoktu.olduunda oraları denerseniz oyuna girebilirsiniz.neyse ne dielim artık hepimize hayırlı uurlu olsun..
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bizde b2 b3 gorunmuyorki ara sıra b1 gelıyo gerisi hep a1 anlamadım gitti.. zaten hackshieldi gecse dua edicem 5 seferdir hackshield uptade connect servver hatası gelıyr oyun acılsa curen zone diyo anlamadım gitti. sabır sabır nereye kadar bir şeyi adam gibi yapıp işin icinden cıkamıyorlar herseyde illa bir sorun oLcak..[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu ana chardaki curect zone hatası düzelecekmi arkadaşlar?
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İnş. düzelir ya yoksa monitör elimde kalcak 5 parmak izi oldu dünden beri monitörde:D[signature][hline]
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 walla hala aynı dediimiz gibi anca 2. ve 3. serverlardan girilio.areste oynuorum ben a1de current zone hatası verio a3de sorunsuz oynuorum ama abyss kascaktım o da a1den geçilio delosa o yzden yattı bgnlük.aslnda adam akllı bi silah olsaydı elimde savaşa kalıcaktım bu gece dark lunar wara..haftaya kaldı artık..yatıcam ya nyse iyi oyunlar beyler size de (girebilenlere tabii) giremeyenlere ise allah sabır versin diyorum.yada yatın abi ya yrn denersiniz artık,boşverin sinirlenmeye değmez..[signature][hline] ''Onu sen açıcaksın'' dedi Usha'ya. ''Ben mi?'' nefesi kesildi.''Neden ben?'' ''Çünkü benim burada kaşığı cesurca tutarak durmam lazım'' diye cevap verdi Tas biraz sinirle.''Aynı zamanda,hem cesur olup hem de kapıyı açamam.'' ''Ah tamam!''
ufaklik35 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1,5 gundur ugrasıyodum gırmedı son kez deneyyım dedım bir baktım beramus 1 - 2 - 3 var hemen b3 yaptım karakterım duzeldi.. bundan sonra pianaya(l morad castle) gecmek yasak
phyton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar oyunun bu kadar bug dolu olmasının sebeplerinden biriside sayın BETA testerların işlerini doğru dürüst yapamayıp oyuna dalmaları. BETA test accountları oyundaki hatalar bulunsun diye verilmişti. ama millet Exp sevdasına düştü :([signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 46 - %86 Job: Rogue Archer
Öne çıkan mesajlar