NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Arkadaşlar bu başlık acil ihtiyaçlarımız için olsun, örneğin bi yerin telefonunu falan aradığımız zaman burada soralım,birileri yardımcı olur. benim acil sorunum mu ne? :) mutfaktaki ocağı düşünün. tencereyi koyduğumuz yerin altında tüpten gazın geldiği bi delik vardır. oraya tuz döküldü! sorun çıkarır mı bu? :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol,Maksat ne yav :-) Garbage'a açıcaksın böle konuları :-) Tuvalletteyim tuvalet kağdım bitti napmalı? diye soriyim bende hadi :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sütten çıkma ak kaşıklarım, ya sütten çıkmamışlar ya da ak değiller napayım?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Tamam hadi acil threadi olsun diyelim. Olacak 350 msj herkes bu konuyu takip edermi orasını bilemem.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 olmazzzzz oyleee cok karısır aradıgımızı bulamayızzzz.. olmazzzzz olamazzz[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hadi ya:) ben ciddiydim, neyse.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 forumda zaten bölüm açılmışken neden bölümüde farklı bölümlere ayırıyorsunuz onu anlamıyorum? müzik bölümü açılıyor rock müzik konuları buraya metal müzik konuları buraya yenı çıkan albümler buraya e böyle olcaksa alt konu açılsın neden olan bölümü bölüyoruz? yapmayın etmeyın acıyın[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar