Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu başlık acil ihtiyaçlarımız için olsun, örneğin bi yerin telefonunu falan aradığımız zaman burada soralım,birileri yardımcı olur.
benim acil sorunum mu ne? :)
mutfaktaki ocağı düşünün. tencereyi koyduğumuz yerin altında tüpten gazın geldiği bi delik vardır. oraya tuz döküldü!
sorun çıkarır mı bu? :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info

WWW.OPETH.INFO

bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
Mesaj tarihi:
sütten çıkma ak kaşıklarım, ya sütten çıkmamışlar ya da ak değiller napayım?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
Tamam hadi acil threadi olsun diyelim.
Olacak 350 msj herkes bu konuyu takip edermi orasını bilemem.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
olmazzzzz oyleee cok karısır aradıgımızı bulamayızzzz..
olmazzzzz olamazzz[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
forumda zaten bölüm açılmışken neden bölümüde farklı bölümlere ayırıyorsunuz onu anlamıyorum?

müzik bölümü açılıyor

rock müzik konuları buraya
metal müzik konuları buraya
yenı çıkan albümler buraya

e böyle olcaksa alt konu açılsın neden olan bölümü bölüyoruz? yapmayın etmeyın acıyın[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Yeni Oluştur...