Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Launcher dan 1299 Download

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
checking version and preparing to launch game yazıyo ööööyle bekliyo. bende daha çoık beklemem gerekirmi yoksa kapatıp tekrarmı açayım ?[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero
Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage
Mesaj tarihi:
allam walla sapıttım:P ben zaten yüklemiştim 1298'i yükLemesem nasıL oynuyacam.. şimdi geri yükLüyo;:P Hayırdır inş[signature][hline]Server: Diez
Character: Paladin
Level: 61
cLan: EsCaPe
Mesaj tarihi:
said:
KazemAnk, 09 Eylül 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
yalnıs sımdı benımkı basladı yukLemeye ama Yıne 1298 i yukluo nasıL iştir anlamadım? :S

Elle indirmişsin patch i sanırım..Elle indirenler optipndan veya Server.ini den Patch yazan yerin yanındaki 1288 i 1298 yapıcaklar.Sonrada indiricekler yeni patchi yoksa oyun 1298 yokmuş gibi davranır PATCH YAPARKEN.[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
evet netten indirmiştim. dediğin dosyadaki kısmı düzelttim launcher den bu sefer hıc ses yok :D[signature][hline]Server: Diez
Character: Paladin
Level: 61
cLan: EsCaPe
Mesaj tarihi:
inşallah lotto açılır :D
34 tane birikti bişiler çıksın artık demi ama :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
KazemAnk, 09 Eylül 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
evet netten indirmiştim. dediğin dosyadaki kısmı düzelttim launcher den bu sefer hıc ses yok :D

launcher ı 1-2 kere aç kapa başlıyo sonra yüklemeye[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero
Mesaj tarihi:
said:
KazemAnk, 09 Eylül 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
evet netten indirmiştim. dediğin dosyadaki kısmı düzelttim launcher den bu sefer hıc ses yok :D

tüh ya bendede çok vardı hepsini 8coinsten sattım bi işe yaramıyo diye euheuehueh keşke saklasaydım neyse kasarım bida :-)[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero
Mesaj tarihi:
Yapmaaaa yaa abijim ne zekisin sen öyle bırak koyu git bilime ada kendini puahaha...
sanki launcher yüklemio puahaha ay ölecem gülmekten zeki çocuk senii...
bak mühendislik oku sen bu zekaya :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
  • Yeni Oluştur...