Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ışık lisesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sene fevziye mektepleri özel ışık lisesine gideceğim fakat bu okul hakkında fettullahçı falan diyorlar ben sanmıyorum ama doğrumu okul gayet modern biryere benziyor hocalar falan
ayazağadaki kampüsü falan olan bir okul[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Mesaj tarihi:
Bu sene mezun oldum:) Fetullahcimi lol yok oyle seyler kandirmislar seni icin rahat olsun... Her tip insan mevcutur arkadas bulursun o konuda da icin rahat olsun;) Tatile gidiyorum bu aksam 5 gun sonra doncem msn in [email protected] sorun olursa yada mrk ettigin sey cvplayabilirim... Bu arada olul biraz disiplini ve zordur ozel okul yatar kebap yaparim diye dusunme.. Basarilar ;)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ışıkta okuyorum (üni)
fetullahla falan alakası yok
ışıkev falan olduu için öyle düşünülüyo.

feyziye mektepleri atatürkün okuduu okul sanırım. öle bi reklam falan hatırlıyorum da. ayrıca bi şekilde üni'de burs falan da kazanıyosun sanırım.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım
Mesaj tarihi:
olum seni fena keklemişler :D 9 sene okudum emin ol en çok atatürkçü okul bile denebilir alakası yok.[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin...
Mesaj tarihi:
Bu sene ışık lisesinden mezun oldum. Fetullahla falan hiç bir ilgisi yok ama iyi bir okul olduğunu da söyleyemeyecem... Nişantaşı ışığa gidiyorsan baya iyi tavsiyelerde bulunabilirim sana... Eheheh[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
hmms iyi o zaman :)[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Mesaj tarihi:
Heh Nişantaşı Işık rules :)) Ayazağada her türlü bok oluyo sonra tam Nişantaşının ortasında okul süper olur yane :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]
Mesaj tarihi:
İlk ve ortaokulu orada okumuştum(10sene önce),fazlasıyla Atatürkçü bir okuldur.
Benim için tek eksi yanı,orta okulda fen ve matematik derslerine Türkçe bilmeyen yada bilmiyorum ayağına yatan ingiliz hocaları sokmaları,bizimde dalgaya vurmamız sonuç olarak sıfır bir matematik ve fen temeli almam.Diğer açılardan okul olarak süper ve kalitelidir,okul biraz hapishane gibidir,ama eski olduğu için yerin altında mahsen gibi yerler vardır,zevklidir yani.
Mesaj tarihi:
Tabiiki F tipi cezaevi ama var ya okul çıkışı her türlü şeyi yapabilirsn nereye gitsen cafe bar ya caddenin tam üstü bide ordan Fransız Liseliler kızlkar geçio :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[/b]
Mesaj tarihi:
Ayazağada okuosan bilirsin liseler 5.sınfta bi çocuğa bişiler yapmışlar(tecavüz müdür başka bişimi tam bilmiom) parasını almışlar vs. o biçm şeylersonra ayazağada çok sınıf var yane kontrolu eliinde tutamıolar adamlar ama yeri güsel havuzu fln var o ayrı :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 05 Eylül 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tabi lam ayazağa tatil köyü ama yeri güsel diil.Nişantaşı F tipi cezaevi ama dolaşılcak bi sürü yer vcar ve her yere yakın yane[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[/b]
Mesaj tarihi:
Sen kaçınsı sınıfsın lol[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[/b]
Mesaj tarihi:
Bende o olayı tam bilmiorm ama Ayazağada çok vukuat yaşandıı kesin..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[/b]
Mesaj tarihi:
Abi yok vukuat mukuat ya cicek gibi okul. Artik starbucksa kacmioduk bile mudur yardimcisina hocam gidip 1 siler yiyip iccez dioduk oke dikkatli gecin karsiya diodu :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Farinal, 08 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki:
walla geçen sene en büük vukuat karşıya starbucks a kaçanlardı =)

Ahah bumudur? :D Bis hergün kaçıoz :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
  • Yeni Oluştur...